Přejít na obsah

MIlitary quartz pro kolegu

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pomoc, pro kolegu.

Cena max. 2000,-Kč.

Military styl.

Quartz.

Průměr kolem 42mm.

Minerální sklíčko.

Číselné indexy.

Datumovka.

WR 50m +

Lumi na ručkách i indexech.

Kovový tah není nutnost.

Vůbec nemám přehled.

Děkuji za případné návrhy, doporučení a nasměrování.

První co jsem našel a souhlasí zadání jsou

Casio MTP-1372L-1BVEF

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

zdroj obrázku:

https://www.timestore.cz/Znacka/Casio-256/Casio-Collection-383/Casio-21747

Odesláno

Dvojka je strašně málo, tam snad fakt jen to Casio a vybírat podle designu. Jen bych si dal pozor na neocelová pouzdra, což některé tyhle nejlevnější kousky mají.

Odesláno

Dvojka je strašně málo, tam snad fakt jen to Casio a vybírat podle designu. Jen bych si dal pozor na neocelová pouzdra, což některé tyhle nejlevnější kousky mají.

Můžu tedy věřit uvedeným skutečnostem na webu?

Připadá mi, že vědí o čem píší.

Není tu prosím náhodou někdo, kdo prodává takové hodinky?

Odesláno

horal: Luma u Casio nestojí za nic a u levných modelů je pouzdro snad mosaz, takže taky o ničem. Být tebou, tak se podívám po inzerátech, dají se tam sehnat i nové solární Citizeny a dneska jsem viděl i nenošené Trasery za cenu kolem 3000Kč (ale obvykle každý prodávající je ochoten slevit). S těmi Casio bys dopadnul tak, že hned po obdržení by šly zase do světa, protože to je fakt bída.

Odesláno

Ahoj, zkus se kouknout na Timex scout, nevypadaji zle a je tu i vlákno. A navic to jejich indiglo.. Ja sem o nich dlouho přemýšlel,ale nakonec jsem počkal ,něco pridal a už dva dny se těšim z Traser outdoor Pioneer.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...