Andreas.ks Odesláno 19. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2007 Včera jsem měl tu čest strávit pár hodin v jistém pražském podniku na programu s názvem Whiskies Of The World... Nejdřív zajímavé povídání o whisce, spojené s degustací, poté "slepá degustace", kde si člověk může vyzkoušet svojí paměť na chuti a vůně... :-) Vřele doporučuji všem chronomanům... Více info na Whiskies Of The World.
boo-beek Odesláno 19. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2007 Mno, nevypada to spatne, ale ten web je dost skoupej na info. Cena? A sire zaberu?
Andreas.ks Odesláno 19. prosince 2007 Autor Nahlásit Odesláno 19. prosince 2007 (upraveno) Taky jsem měl z nedostatku informací obavy, no risk je zisk... Vstupné ani žádný účastnický poplatek se neplatí, konzumace v rámci dvou kol degustací je rovněž zdarma (přiznejme, že pokaždé má člověk nalito tak cca 0,2 maximálně), no stejně to stojí za to. Degustuje se The Glenlivet 12 (single malt), Ballantine´s, Chivas Regal 12, Jameson a Four Roses Bourbon. Po skončení akce je možnost zakoupit lahve za zvýhodněné (i když ne o moc, tak běžně akciové) ceny. Tady je pak sortiment širší. Upraveno 19. prosince 2007 uživatelem Andreas.ks
Andreas.ks Odesláno 19. prosince 2007 Autor Nahlásit Odesláno 19. prosince 2007 Je to omezené asi na 30 účastníků a koná se to cca jednou měsíčně. Přihlašování přes web, agentura pak potvrzuje účast... čili kdo se dřív přihlásí, ten degustuje...
Conrad Odesláno 19. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2007 (upraveno) PÁNOVÉ NEPŘEHLÉDNĚTE http://www.w-o-w.cz/novinky/velka-kniha-whisky zítra si pro ni jedu nakladatelství Dokořán Zborovská 40 Praha 5 cena přes net 764 kč tedy o dva panáky skotské méně než v knihkupectví btw trochu mi kazí chuť že tu knihu křtil ten arciblb Julínek,toho bych nenechal křtít ani koňskou moč ale nešť Upraveno 19. prosince 2007 uživatelem Conrad
decebal Odesláno 19. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2007 PÁNOVÉ NEPŘEHLÉDNĚTE http://www.w-o-w.cz/novinky/velka-kniha-whisky zítra si pro ni jedu nakladatelství Dokořán Zborovská 40 Praha 5 cena přes net 764 kč tedy o dva panáky skotské méně než v knihkupectví btw trochu mi kazí chuť že tu knihu křtil ten arciblb Julínek,toho bych nenechal křtít ani koňskou moč ale nešť Hm, zato kdyby ji křtil Rath, to by bylo supr
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se