Ashan Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2018 Čau,mám dotaz na majitele Incursorů s černým ciferníkem (bílýma indexama a ručkama), zda mají lumi, či ne?Díkec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2018 Mají .A velice silnou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ashan Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2018 Ok, díky za info.Tak si budu muset pořídit v ještě ty s černým ciferníkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romulada Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2018 Hezkej, čistej dyzajn, jen nemám rád průhledný dýnka - to je fakt blbá móda.... Uvažoval jsem nad černejma "california", ale právě kvůli "display back" jsem si je nekoupil.https://www.jomashop.com/glycine-watch-gl0043.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ashan Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2018 To já průhledný dýnka rád . Koupil jsem právě ty bílý na Massdropu a nějak mi nedošlo, že černý ručky a číslice nemaj lumi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2018 Jdi do nich , černý jsou super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ashan Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2018 To nepochybně jsou, ale musím taky něco jíst . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2018 Dieta. Hodinky jsou důležitější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ashan Odesláno 18. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2018 Přestávám jíst kaviár a lanýže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2018 2ks nového řemeniva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digiMonster Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2018 Tiež som si jedny zadovážil na živo sú krásne troska mi to Panerai štýl pripomína Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2018 Paráda. Gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ashan Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2018 Mně se nejdřív líbily víc s bílým cifrem (který mám), ale když teď vidím ty černý ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2018 Dnes jsem doměřil rezervu nátahu.Mám Incursore ref.3804 s ručním nátahem. Eta/Unitas6497.Vyšlo mi krásných 51 hodin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ashan Odesláno 1. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2018 Ještě upřesnění. Zjistil jsem, že moje Incursory s bílým cifrem lumi mají, akorát trvá než se "nastartuje". Jsem netušil, že umí lumi na černý barvě . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 12. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2018 Na nové gumě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 5. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2018 Na novém řemenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel58 Odesláno 5. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2018 To vypadá dobře. Co je to zač prosím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 5. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2018 Geckota Kensington , ale koukám k nim na stránky a tohle provedení už jsem tam nenašel měli na něj akci někdy v prosinci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel58 Odesláno 6. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2018 Ok. Díky. Jsem rád, že Ti slouží. Řekl bych, že jsi je kupoval ode mne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se