Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,

po dlouhé době se ve mně probudila chuť si zase něco "nového" pořídit, tentokrát ve vlasteneckém duchu, a přidat do své sekce společenských vintážek něco z našich končin. 

Nebudu se rozepisovat, všichni je znáte, ale momentálně procházím prvotním nadšením, líbí se mi design a la 60.léta, ta jednoduchost, preciznost, vypouklé sklíčko, detaily...na ruce sedí skvěle, poctivé pozlacení jako v mých Constellation...úžasné, že takové in-house vznikly za železnou oponou...máte někdo představu, kolik tehdy stály ? Netuším, ale málo to asi nebylo...

Pár neumělých fotek vč. skupinové s partou papírově "dražších" a "lepších" kousků :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• po měsících...
Odesláno

Také jsem nedávno jedny koupil.

Jsou super a dokonce ta velikost není tak špatná.

Trochu je šmouha na ciferníku, ale není to žádná hrůza.

Podle čísla na výčku jsou z roku 1970

Tím také děkuji všem co mi potvrzovali že ta velikost nevadí.

Kalibr 68.1

Odesláno

Co jsem vyčetl v knize pana Hovorky.

Hodinky Prim Diplomat stály při svém uvedení na trh 590Kčs. Průměrný hrubý plat v té době

činil 1800Kčs.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...