Přejít na obsah

Plina

Členové_50
  • Příspěvky

    198
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Plina

  1. Nehodinkový obchod, ale všechno jak má být. Díky a doporučuji.
  2. Plina

    Tudor BB58 nový model

    [emoji106] Jak jsem zde spíše tiše v koutě, tak tady toto jsem musel "lajknout"...
  3. Plina

    Seiko SKX 007/009

    Jde to vyladit lépe. Ale asi bych je kvůli tomu neotevíral. Zvlášť, když nemají hacking.
  4. Dobře sladěný řemen...
  5. Sice jen drobný obchod, ale opět bez problémů. Doporučuji.
  6. Myslel jsem, že mě z moonu na chvíli vyléčí, ale spíš to zhoršují...
  7. Tak Pamy šly vždy nějak mimo mě, ale tyhle bílé, to je něco...[emoji106]
  8. Já úplně zapomněl, jak jsou Quartz přesné. 14 dní a nula[emoji3]
  9. Mi to povídej. Celý život hraju fotbal a to ne zrovna nízko, tak si říkám, že když běhám po 40ce desítku za 4:50 až 5:10 min/km podle chuti, tak jsem v cajku. Pak vidím, že na těch časech tady spousta z Vás začíná a jsem na***ný. Komu tím prospějete?[emoji1]
  10. Poprvé za astronauta. Velké překvapení ze zpracování. Super "3D" rozměr, kdy na základním cifru s minutovými indexy a subcifry je položený druhý s hodinovými indexy a tachymeter je zase až těsně pod sklem. Krásné 3 patra . [emoji3]
  11. Taky se přidávám ke spokojeným zákazníkům. Obchod v naprostém pořádku a hodinky odeslány snad dříve, než zaplaceny... Doporučuji.
  12. Vždy když vidím ty starší modré vlnky, mrzí mě, že jsem do toho vlaku nastoupil o generaci později. Ale co už. Pěkné to máte.
  13. Nevím, zda se to dá srovnat. Používal jsem dlouhou dobu magnetický držák do auta iOttie a na koženém ani silikonovém obalu nebyl nikdy byť jen náznak ošoupaného kolečka. Tak nevím. Nicméně zde nový magsafe a obal jako problém vidí
  14. Plina

    Prischerné fotky

    Díky za upozornění na tyhle 40. Dlouho jsem je chtěl zkusit, jen ty 44 byly moc. Tyhle jsou fakt skvělé a už jsem se srovnal i s těmi indexy. Podle mě je dost shazují jejich řemeny. Nevím jak na živo. Těším se na fotky na jiných. Ale asi neodolám a objednám. Nějak mám pocit, že přes zimu musím být za pilota.
  15. Mi se moc líbí klávesnice nebo kombo klávesnice obal od logitechu. Ideal toto https://www.logitech.com/cs-cz/products/ipad-keyboards/combo-touch.html ale myslím, že je až od modelu 2019. Je to obal s odnímatelnou klávesnicí, takže za mě super. Ale pro starší zařízení, pak asi samostatně keys to go https://www.logitech.com/cs-cz/product/keys-to-go nebo i s obalem https://www.logitech.com/cs-cz/product/slim-folio-ipad-keyboard-case Nicméně taky nejsou úplně levné a bohužel schází i české popisky.
  16. Je jim 22 let. Nosil jsem je prakticky do doby, než jsem objevil toto fórum. Jen mě mrzí, že jsem po pádu ztratil plechový dílek tahu u pouzdra, tak od té doby na kůži.
  17. Zřejmě první hodnocení. Hodinkový prodej, řekl beru a peníze obratem na účtu. Doporučuji. Plina
  18. Objevil jsem něco, co asi nutně potřebuju, tak to probírám, co půjde z domu. Ale tyto to mají jisté. Ty zůstanou...
×
×
  • Vytvořit...