začátečník Odesláno 22. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2007 Nedávno si někteří členové fóra, včetně mě, za Qvidovi pomoci pořídili sadu hodinářského nářadí. Pokud by někdo ze zkušenějších vysvětlil, co se k čemu vlastně používá, určitě nebudu jediný, kdo to ocení.
Jerryl Odesláno 22. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2007 Tohle mě zaujalo, Taky jsem se stal majitelem Quidova nářadího a moc se těším, až se povrtám v nějakých hodinkách. Mám už jedny učební Primky, na kterých bych si rád vyzkoušel rozborku. Pevně věřím, že je dám zase dohromady. Bohužel jsem na to ještě nenašel čas. No k tomu nářadí, co je na tom nejasnýho, každej si ho může používat na co chce a jak chce. Asi nemá cenu popisovat úplně všechno. Napiš, kterej kus nářadí ti není jasnej a určitě ti někdo odpoví. Přeji všem šťastný a veselý Vánoce
Filipes Odesláno 23. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2007 ..lupa, pinzeta, šroubováčky - to je asi jasný, potom je tam dvoubodový otevírač šroubovacích dýnek (posuvem a aretací nastavíš rozteč), ty plastový kostky a k tomu ocelový vyrážeče slouží ke zkracování kovových tahů hodinek a modře provedený je "vystěžejkovač" - k vyjmutí stěžejek pro výměnu řemene/tahu
začátečník Odesláno 23. prosince 2007 Autor Nahlásit Odesláno 23. prosince 2007 Tohle mě zaujalo, Taky jsem se stal majitelem Quidova nářadího a moc se těším, až se povrtám v nějakých hodinkách. Mám už jedny učební Primky, na kterých bych si rád vyzkoušel rozborku. Pevně věřím, že je dám zase dohromady. Bohužel jsem na to ještě nenašel čas. No k tomu nářadí, co je na tom nejasnýho, každej si ho může používat na co chce a jak chce. Asi nemá cenu popisovat úplně všechno. Napiš, kterej kus nářadí ti není jasnej a určitě ti někdo odpoví. Přeji všem šťastný a veselý Vánoce Který kus nářadí mi není jasný napíšu později, protože Ježíšek mi nářadí bezcitně zabavil a vyskladní ho až na Štědrý den večer !
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se