Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 12. 11. 2016 v 18:03, Slaco napsal:

Po dalším týdnu mohu potvrdit, že tento nákup se povedl a stále mě baví.

Tak to jsem moc rád, že jsi nakonec spokojen. Jinak ano, rezerva chodu je minimálně 62 hodin. Nutno dodat, že Steinhart u NavB pilotek drží kolem 58 hodin a čínský klon UNITASU drží změřených 56 hodin. Ale to nic nemění na tom, že tyhle PAMy jsou krásně, čisté a hezké hodinky.

• po 2 týdnech...
Odesláno
  V 28. 11. 2016 v 18:08, Sphinxx napsal:

Tohle se čte hezky Ladis, tak ať dlouho slouží.

Díky Davide, prostě se zadařilo, fakt dobrej kup.

S PO 8500 se nedokážu zžít, asi půdou do světa. Hledám náhradu a zatím to vidím na Explorer II, tak uvidím jak to dopadne.

Odesláno

Musím se přiznat že jsem moc nerozuměl tomu co na nich máte, než jsem je viděl naživo. Fakt nádherný hodinky, jedny z nej.Škoda, že vyžadují masivnější zápěstí. Každopádně gratulace velká!

Odesláno
  V 29. 11. 2016 v 19:53, PavelM napsal:

Musím se přiznat že jsem moc nerozuměl tomu co na nich máte, než jsem je viděl naživo. Fakt nádherný hodinky, jedny z nej.Škoda, že vyžadují masivnější zápěstí. Každopádně gratulace velká!

Taky jsem kolem této značky chodil několik let. V pátek jsem viděl v Praze další modely a jsou to suprové, výrazné a přitom jednoduché hodinky. U PAMŮ jsem strávil nejvíc času. A velikost 44 je dobře nositelná.

Odesláno

Je pravda, že "ozajstné" Panerai by mali byť velké a preto vyžadujú aj svoj obvod zápästia, avšak pre nás, ktorý neboli tak obdarený (čo sa zapästia týka :D ) sa naštastie nájdu aj 42mm verzie  :clap:

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Moc krásné hodinky, mě se líbí na nich ta jednoduchost, a za sebe jsem pro kaučuk,ať ti dělají dlouho radost... :clap:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...