Přejít na obsah

Sphinxx

Členové_50
  • Příspěvky

    9 144
  • Registrace

Vše od uživatele Sphinxx

  1. Zdravím kolegové, tímto bych se na vás rád obrátil s prosbou o dlouhodobý pronájem bytu 3+1 až 4+1 v Praze nebo přilehlém okolí. Než se pustím do hledání na "bezrealitky" rád bych zkusil místní prostředí, které je oboustranně bezpečnější a platí zde jasná pravidla. Pro koho: bývalá žena se dvěma dcerami (8 a 13 let) Od kdy: Ideálně od 1.4.2024, ale záleží dle dohody, nabídky a lokace Konkrétní preference: Hledám byt v Praze a okolí s preferencí dlouhodobého pronájmu a spolehlivostí na obou stranách. Hledám 3+kk, 3+1, 4+kk, 4+1 primárně na Praze 9 (Kbely, Letňany, Čakovice, Vinoř, Přezletice, Černý Most, Dolní/Horní Počernice, Běchovice, Klánovice, Újezd nad Lesy, Kyje, Hostavice, Satalice), Praha 8 pouze lokace v závorce (Čimice, Bohnice, Troja, Dolní Chabry, Březiněves), případně Praha - východ (Brandýs nad Labem, Úvaly, Odolena Voda, Neratovice, Bášť, Líbeznice, Hovorčovice, Měšice a cokoliv na vlaku či BUS s výbornou dostupností do PRG. Za zvážení pak stojí i klidné části a okolí Uhříněvsi, Říčan (maximálně) nebo Dubče. Tučné lokality mají vysokou preferenci. Co vlastně hledám? Byt o velikosti od cca 70m2 (lepší větší s ohledem na osobní věci), výhodou je částečné a velkou výhodou plné zařízení, v klidné lokalitě a zeleni, s možností parkování. Výhodou je bytová jednotka součástí rodinného domu či na pozemku se zahradou, jinými slovy jde o to, aby člověk po návratu z práce mohl "vypnout" a relaxovat. Nehledám byt v rušné ulici nebo problémové lokalitě. Dále má preferenci rozumná cena včetně poplatků za uvedený byt, která bude na oplátku kompenzována dlouhodobou spoluprací, tedy jistotou dlouhodobého a stabilního pronájmu (myslím výhoda pro obě strany). Toto je nutné i z důvodů přihlašení dětí do školní docházky. V bytě budou bydlet maximálně 4 osoby, zpočátku určitě 3. Ideální nástup je od 1.4.2024, případně dle dohody. Co nabízím: spolehlivost, klid a pořádek v bytě/domě, jak je u normálních lidí zvykem, pravidelnou platbu. A v dnešní době také spořivost na službách, jako je spotřeba el. energie, vody, případně plynu. Asi nemusím zmiňovat, že za uvedené nájemníky se mohu zaručit. Za případné nabídky do SZ budu rád. Zde platné do smazání. Děkuji.
  2. Třetí setkání a opět dopadlo obchodem. Měli jsme trošku zádrhel s hodinkami, které byly nemocné, ale nakonec vyřešeno ke spokojenosti a s chováním, zde příkladným. Děkuji a jednoznačně doporučuji.
  3. Poslední možnost, jinak Itálie ... potřebuji je pod stromeček...
  4. Asi možná jo, já zkoušel tyhle: Bal d'Afrique - pro ženu, průměr až podprůměr .. voní hezky, ale výdrž nic, Gypsy Water - podprůměr ... to je fakt voda, jedna z mála, kde mi nevadí vanilka. Blanche - pro ženu a to byl spíš průměr, takže s Byredo u nás konečná.
  5. Teda Karlosi, Ty jedeš ... ale k věci, Byredo jsem zkoušel třikrát a je to pro mě velké zklamání, v každém mém případě se jednalo hlavně o výdrž ... je to předražené, jako prase a výdrž fakt špatná. A já si na výdrž dost potrpím, za ty peníze bych čekal výrazně vyšší výdrž i siláž. Minulý rok jsem si koupil v Praze Bottegu, pánský Illusione a je super, výdrž průměr, siláž taky, ale byla to pecka v kontextu ceny, už ji nemám a můj obchod ji stáhnul z prodeje ... hodně voněla i ženám.
  6. Dnes obchod, ktery byl nejen na rychlo, ale i narocnejsi na finance a vse probehlo na 1. Od puvodni komunikace, pres doladeni terminu i vysledny vystup. Takze za sebe jednoznacne doporucuji a dekuji.
  7. Pánové, nemáte někdo kontakt na dobrého servismana Mercedes v Praze nebo kolem Prahy, asi se klidně někam rozjedu, když bude třeba. Potřebuji udělat mechanické práce na zadní nápravě W221 S600L a nechci k tomu pouštět nějakého matláka. Předem díky.
  8. Koupím Octo od Bvlgari. Pouze kompletní balení a perfektní stav. Za nabídky do SZ děkuji.
  9. Martine, sem nepřispívám, ale ... ...trošku se obávám, abychom za dva roky nebyli ještě víc specifičtí, než bratia dnes na jinak krásném Slovensku.
  10. Pěkný detail, Marceli, tyhle Colty byly ještě poctivě zpracovaný kus ze staré školy ...
  11. 1. Bert, doprovod 0, pravděpodobnost 99 procent. 2. M109, doprovod 0, pravdepodobnost 33% 3. Sphinxx, doprovod (zatím 0), pravděpodobnost 99,9%.
  12. Ano, tohle je asi základ, zjistit účast a shodnout se na termínu, případně ladit místo. Akce Jeseníky s @Maxel a Tomem byla moc povedená, oba ročníky, účastníku dost, místo TOP. Jinak já osobně jsem na tohle téma přišel až teď, dosud jsem o něm nevěděl, dost lidí to nemusí vidět a mohlo to "zapadnout" i přes dobrej nápad.
  13. Čas posunout je o dům dále, dnes na ruce BigEye.
  14. @bluman: jak se mi nové (nejen) Bayery nelíbí, tak tohle je kočka. Navíc bílá, super kombinace. Tak ať slouží ke spokojenosti.
  15. Honzo, přihodím bůra - jsi chytrej člověk s obrovským rozhledem a znalostmi, jeden z mála, kdo mi zrcadlí moji povahu, včetně temperamentu a přál bych Ti se znovu uzdravit, respektive postavit. Když to nezvládla pojišťovna, což je fakt ostudné, tak tady je kopec dobrých lidí a teď můžeš mít pohodlnější mobilitu. Do budoucna se mnou můžeš počítat, když můžu, rád pomůžu. Za stroj ze Švédska palec nahoru Jsem moc rád, že jsme tady jedna rodina, která si vzájemně pomůže, to je fakt super. Dej pak vědět nějaké resumé, jak to vypadá a dopadlo. Snad tohle vlákno nezanikne. Hodně zdaru, kamaráde.
  16. Díky za recenzi, dobře napsaná, pěkné fotky. Jsem rád, že jsi je otestoval za mě .. Nicméně ať slouží a rád je někdy omrknu na živo.
  17. Byl jsem tady u Tebe někdy v dubnu a od té doby jsi slušně poskočil. Pěkné kousky, zejména klasika klasik Rangeman. Jen tak dál. Jo a pěkné fotky!
  18. Moc pěkná Mida! Béčka ještě máš? Jinak ty Luminoxy by mě zajímaly, nemají tu taky vlákno?
  19. Sphinxx

    Koscom

    Byl jsem po delší době, slabší články se tam točí, ale důvěrné a pro mne důležité osoby tam zůstávájí, věrni svému řemeslu. Oni ví o kom píšu. Vše vždy na 1000%, od přezutí řemenu, přes profesionální servis až po drobné dárkové předměty. TOP hodinářství v Praze. Díky a opakovaně s důvěrou doporučuji.
×
×
  • Vytvořit...