Návštěvník maxipesfik Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2016 http://www.mauricelacroix.com/News/Entry/Id/the_pontos_s_diver_?blue_devil?_limited_edition-66.sls? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2016 Moc pěkné! Ale ta originální, černá verze, se mi líbí možná o neco málo víc. Nicméně, tohle se jim povedlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2016 jsou fakt skvělé http://www.mauricelacroix.com/Watch/Entry/Collection/pontos-1/Id/pontos_s_diver-611.sls Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McLenin Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 Zaujimavá zaujímavosť, veľmi sa mi tam páči tá oranžová na minútovke a sekundovke. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mini46 Odesláno 4. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2018 Ja mám rad čierne. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpolp32 Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2019 Ahoj, Nevíte kde za rozumný peníz koupit ocelový tah? Předem děkuji za radu. Petr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mini46 Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2019 Čo je to za rozumné peniaze ja som môj predal za 6000czk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpolp32 Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2019 Vzhledem k ceně hodinek okolo 1000 ? bych čekal cenu nového tahu max. 20% z ceny hodinek, tedy 200?. Zároveň bych se chtěl zeptat jestli nemáte někdo tip na nějaký aftermarket tah? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpolp32 Odesláno 24. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2020 Ahoj, Tak jsem na chronu pořídil nový ocelový tah. Po drobném smlouvání jsem se dostal na 5k i s dopravou z DE. Dojem oproti gumě je výrazně rozdílný. Zatím nevím zda lepší nebo horší, je to samozřejmě subjektivní. Co je znát je nárůst váhy na ruce, tipuji 4x oproti gumě. Foto doplním Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpolp32 Odesláno 30. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2020 V 24. 8. 2020 v 14:21, xpolp32 napsal: Ahoj, Tak jsem na chronu pořídil nový ocelový tah. Po drobném smlouvání jsem se dostal na 5k i s dopravou z DE. Dojem oproti gumě je výrazně rozdílný. Zatím nevím zda lepší nebo horší, je to samozřejmě subjektivní. Co je znát je nárůst váhy na ruce, tipuji 4x oproti gumě. Foto doplním Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se