Patrik Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2016 Dostal jsem voucher na slevu ke zřízení účtu v bance, nechcete někdo využít?Do konce ledna, k uplatnění na Evropské 176 v Praze a v Centru Černý Most.Nebo csobpremium.garmin.cz
tenge Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2016 (upraveno) Ale nutno doplnit, že ta sleva pro eshop platí pouze při platbě kartou Visa Infinite premium nebo Premium kartou vydanou ČSOB.... Upraveno 4. listopadu 2016 uživatelem tenge
Patrik Odesláno 5. listopadu 2016 Autor Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2016 Tak není problém, abych to zaplatil, když mi zájemce dá peníze . Což by teoreticky znamenalo, že tu slevu může využít neomezený počet zájemců.
Lion Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2016 No ale prakticky máš ten voucher jenom jeden... Ne?
Ctom Odesláno 17. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2016 Dobrý den, máte ještě ten voucher?
Patrik Odesláno 18. listopadu 2016 Autor Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2016 (upraveno) Voucher už nemám. Ale jestli to správně chápu, tak na csobpremium.garmin.cz můžu hodinky se slevou, když zaplatím kartou Visa Infinite od ČSOB. Na stránkách se sice píše, že "jedny hodinky na člověka", ale voucher je anonymní a při objednávce to chce pouze prvních 6 čísel karty a platba půjde asi přes platební bránu, takže obchodník celé číslo karty asi nedostane. Upraveno 18. listopadu 2016 uživatelem Patrik
Georf Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2016 Mám voucher k dispozici, kdyby jej někdo chtěl využít, ozvěte se.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se