Kasper Odesláno 29. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2007 V poslednych dnoch sa mi forum zobrazuje velmi divne. Vidim len prvu spravu a potom ostatne len ako take zalozky. Nic som v ziadnych nastavniach nemenil. Poradite mi, co s tym? Dakujem Kasper http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=4964
beneton Odesláno 29. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2007 Taky jsem s tím zápasil... Vpravo nahoře je tlačítko "Možnosti", stiskni ho a zvol mód zobrazení "Standart". A je to .
rorda Odesláno 29. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2007 (upraveno) Přesně tak, je to v možnostech zobrazení, co si každej může libovolně nastavit ... Pro někoho může bejt přehlednější tebou zmíněný, určitě i rychlejší kvůli nenačítání všech příspěvků, ale pro někoho, třeba pro mě, je zas lepší to klasický zobrazení, lineární, protože jsem na to zvyklej a vzhledem k připojení to nijak nepocítim ... Upraveno 29. prosince 2007 uživatelem rorda
Ropucháč Odesláno 29. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2007 super diky za info tiez som sa s tym trochu trapil, ale popravde som hladav vselikde len tam nie
Ondraj Odesláno 11. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2008 (upraveno) Jak zobrazovat příspěvky jako dřív? Tedy bez toho stromu dole, kde pořád musím hledat, jestli se mi zobrazily příspěvky všechny nebo ne. Nebo je na to nějaké finta o které nevím? díky Á, už to vím taky, ale najít v tom divném modu ten správný příspěvek byla fuška. Upraveno 11. ledna 2008 uživatelem Ondraj
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se