Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kluci, neexistuje nějaká fotografická podrobná databáze hodinek Casio? Padla na mě nostalgie a potřeboval bych dohledat typ mých prvních pořádných hodinek, byly to anadigi Casia s takovou prďáckou mřížkou z první poloviny devadesátých let. Bohužel se mi nedochovaly a docela bych měl chuť se je pokusit někde koupit. Už několikrát jsem strávil x hodin hledáním, ale bez výsledku.

Posted

Kluci, neexistuje nějaká fotografická podrobná databáze hodinek Casio? Padla na mě nostalgie a potřeboval bych dohledat typ mých prvních pořádných hodinek, byly to anadigi Casia s takovou prďáckou mřížkou z první poloviny devadesátých let. Bohužel se mi nedochovaly a docela bych měl chuť se je pokusit někde koupit. Už několikrát jsem strávil x hodin hledáním, ale bez výsledku.

zkus třeba toto

http://www.casiodigitalwatches.com/manuals.htm

Posted

Večer prohledám pc. Myslím, že tam mám uložené stránky od nějakého šamana z Asie. Je to přehledné a ke kazdemu letopočtu ma uvedený typ, modul a foto. Muselo to dát neskutečnou práci, bylo toho mrak.

Posted

Večer prohledám pc. Myslím, že tam mám uložené stránky od nějakého šamana z Asie. Je to přehledné a ke kazdemu letopočtu ma uvedený typ, modul a foto. Muselo to dát neskutečnou práci, bylo toho mrak.

Když to najdeš, milerádi uvítáme

Posted

Tak dnes od rána hledám a hledám :/ Zatím marně.... našel jsem to, když jsem hledal adaptér na kocoury. Náhodou jsem klik na forum http://forums.watchuseek.com/f17/suppa-g-shock-strap-adapters-954103-2.html

někde tam, jsem se dostal na odkaz na stránky nějakého pacienta na Casio. Ten má přehledné stránky ohledně modelů a historie G- SHOCK. Nejsem skalní fanoušek, tak jsem to já trouba neuložil.... Budu hledat dál a zapojím i Ovčákačtveráka :flex:

Posted

ono to klapne, jednou... Až to nebudeš hledat, někde to vyskočí   :)

Posted

Kluci, díky za tipy. Zkusím to prohledat, ale bude to asi běh na dlouhou trať. Ještě jsem ani na jim podobný nikde nenarazil. Kdoví co to bylo za typ

Posted

velmi záslužné vlákno a odkazy, probírat se v těch casio dbf je poměrně příjemné chronomagorské odpoledne.   :notworthy: