Fenix188 Odesláno 2. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2016 Jsem tu nový a tak se pochlubím jedním z mých kousků ve sbírce starožitných hodin. Jedná se o tzv. malé závažovky v houslovkové skřínce,jsou pouze chodové a podle mě docela neobvyklé. Z tohoto kousku mám fakt radost .
lorch Odesláno 2. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2016 To závaží vypadá jak z půlovejch pendlovek a ručičky jak replikové, jinak jsou super.
Fenix188 Odesláno 2. prosince 2016 Autor Nahlásit Odesláno 2. prosince 2016 (upraveno) To závaží vypadá jak z půlovejch pendlovek a ručičky jak replikové, jinak jsou super. Skvělý odhad . Závaží není původní a ručičky jsou nově kupované,na jednozávažové pendlovky. Vídenák má samozřejmě ručičky jiné ale tyhle se mi zalíbily víc..ty hodiny jsem koupil uplně na šrot,skřínka měla dokonce prohnilou zadní desku. A kladečka je taky nově dávaná,na hodiny Biedermaier. Tady na ty malé se ta houslovková nehodila..jinak jsou původní. Upraveno 2. prosince 2016 uživatelem Fenix188
lorch Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2016 To nebyl odhad, to jsou léta praxe :-)
Fenix188 Odesláno 4. prosince 2016 Autor Nahlásit Odesláno 4. prosince 2016 Tak to jo . Podle toho,že tu jste pod nickem hodinářského soustruhu,tipuju že jste hodinář a živíte se tím? Moc obdivuji toto krásné řemeslo. Přikládám i fotku houslovek,jak vypadaly když jsem je koupil. Skřínka měla i rozlomené dvířka a špatné sklo. Ale nechci se chlubit cizím peřím,tu skřínku jsem dohromady já nedával.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se