Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak zase jedny, které mě hodně překvapily: Prim odklepnuto

"70. léta minulého století - raritní sběratelská záležitost - pánské náramkové hodinky zn.Prim - zlacené, 17 kamenů, ale datumovka je na číslici 6 ! Dokonce v novém závodě Prim mi o nich nebyli schopni moc řící - kalibr 35, zlacené,17 kamenů - omezená série pro zákazníka 40 ks !!! Jinak nic !"

Škoda, že tehdy ten zákazník neměl lepší vkus :crying_anim02:

Odesláno (upraveno)

Tak toho jsem si ani nevšiml: možná je myšleno protiletadlový kulomet, Italové prý v druhé válce myslím něco takového měli :thumbsup_anim: :suicide_anim:

Asi nějaký prototyp, který se nedostal do seriové výroby. Možná se odlišoval jenom pozicí datumovky, kdo ví.

Upraveno uživatelem Flegi
Odesláno

Nerad bych to shazoval, ale imho je to prostě 68 s datumkou na pozici 6. Což siceje trochu vzácnější varianta, ale zas taková exkluzivita to není ... potisk datového věnce sedá udělat i dneska .... .

Btw sběratelsky jsou rozhodně raritní, takových určitě moc není, ale jinak jsou se mi moc nelíbí ...

Návštěvník tolja
Odesláno
  xmenm05 napsal:
Nerad bych to shazoval, ale imho je to prostě 68 s datumkou na pozici 6. Což siceje trochu vzácnější varianta, ale zas taková exkluzivita to není ... potisk datového věnce sedá udělat i dneska .... .

Btw sběratelsky jsou rozhodně raritní, takových určitě moc není, ale jinak jsou se mi moc nelíbí ...

Podle mne jsou dost strašné. Tipnul bych si, že pochází z devadesátých let minulého století, kdy Elton vyráběl podobné hrůzy ve snaze udržet se nad vodou. Ty větičky prodejce o limitce mi znějí poněkud falešně - obalil nabízený kousek legendou :thumbsup_anim: . Nic bych nedal za to, že žlutý vršek pouzdra je z plastu - mám pocit, že už jsem něco podobného viděl. A že jsou zachovalé? Není divu, kdo by je asi tak nosil - leda Dan Nekonečný :P

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...