PhoeniX Odesláno 2. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2008 Zdravím všechny. Náhodou jsem narazil na tento (nový) model. Na oficiálních stránkách po něm není ani stopy. Nemáte tušení, kdy a za kolik bude k mání? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Baker Odesláno 5. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2008 (upraveno) Vypada to dobre, netusis jaka je velikost ? 43mm jako u Aquaracer chronograph ? Upraveno 5. ledna 2008 uživatelem Baker
PhoeniX Odesláno 5. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 5. ledna 2008 Velikost je myslím 41,5 MM. Ale pouze tlumočím, co jsem viděl. Údaje nebývají vždy pravdivé.
PhoeniX Odesláno 5. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 5. ledna 2008 Ale vadí mi na nich ukazatel Day/date. Zdá se mi, že číselníku dominuje - kovové orámování + bílá barva věnců.
utrejch Odesláno 5. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2008 Zdravím všechny. Náhodou jsem narazil na tento (nový) model. Na oficiálních stránkách po něm není ani stopy. Nemáte tušení, kdy a za kolik bude k mání? Tak se mi zda, ze 1420 evro je napsany na te cenovce ...
PhoeniX Odesláno 5. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 5. ledna 2008 Tak se mi zda, ze 1420 evro je napsany na te cenovce ... Máš recht.
Kasper Odesláno 5. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2008 Velikost je myslím 41,5 MM. Ale pouze tlumočím, co jsem viděl. Údaje nebývají vždy pravdivé. Oficialne by mali byt 41mm..
askold Odesláno 2. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2008 Jsou take v bile barve. V Cechach stoji kolem 32 000Kc.
Machovski Odesláno 20. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2008 Ty hodinky už normalne v Čechach jsou. Napřiklad v obchode "U Klementina" v Praze (Karlova 22)... Stoji tak kolem 33 000 - 34 000 kč...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se