Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobry den.

Vidim, ze je vas tu vela odbornikov na hodinky a vyznate sa. Chcel by som vas poprosit o nazor na moje hodinky Omega Seamaster Cosmic. Dostal som ich davno od dedka, velmi malo ich nosim, su zachovale, len remienok uz nie je originalny. Su pozlatene, je tam aj punc vyrazeny. Na internete som nasiel inzerat ze ich niekto predava za 1500E ale, ze ich cena je 3000E. To ma teda prekvapilo, tak by som chcel vediet vas nazor, pripadne ci take hodinky potrebuju po takych rokoch aj servis. Odhadujem, ze mozu byt z roku okolo 1970. Dakujem pekne. S pozdravom Oravec

post-50114-0-65929300-1481213953_thumb.jpg

post-50114-0-79543500-1481213954_thumb.jpg

post-50114-0-38590400-1481213956_thumb.jpg

post-50114-0-55169200-1481213957_thumb.jpg

Odesláno

Ahoj.

Ja som nasiel tento inzerat:  http://www.righttime.com/rt/pre-owned/omega_166036.htm kde chce za ne 1500USD tak to u mna vzbudilo ten zaujem. Hodinky nenosim, su uz 20r v sufliku tak su viac zachovale ako som videl inzeraty. Nikde som ani nevidel s takym zlatym cifernikom ako mam ja, ale zas vacsina inych hodiniek ma vzadu vygravirovane napis Omega + ine info a ja to tam nemam. Tak ma zaujimalo ci mi tu niekto poradi aku maju cenu, ci ta cena bude rast alebo klesat a ked ich nenosim ci mi je ich lepsie pripadne predat.

Odesláno

A este ked mozem poprosit a viete nieco o tych hodinkach napr. z akeho roku su, aky model to je to a ine uzitocne info budem rad. Vidim, ze ste odbornici na hodinky, je to vas zivot... a ja sa v tom neviem orientovat. Dakujem

Odesláno

Neni dulezite kdo co chce, ale co za to kdo da. Je treba sledovat historii vydrazenych hodinek.  Takze pokud te uspokoji ze za ne dostanes mozna 300-400 euro, dej je na Aukro, ebay... jinak zpet do supliku. Cena nikterak zavratne stoupat nebude, neni to nikterak zajimavy model ze sberatelskeho pohledu.

Odesláno

Diki to som chcel, ze asi aku maju cenu. Tak budu pekne dalej v supliku odpocivat a pri nejakej spolocenskej udalosti ma zas potesia na ruke :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...