Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak dnes v 9:30 volal kuryr z DHL, ze ma pro me balicek.. Neuveritelna rychlost :clap:  Wardi opravdu zaplatili expresni dodani do 24 hodiny. Zaroven si pravdepodobne zitra ode me vyzvednou balicek s tim rozbitym kouskem, tudiz se nemusim temer o nic starat, nic dalsiho platit..  :guitar:

Odesláno

No tak ale, to je perfektní rozuzlení prekérní situace. Pak se pochlub fotem, prosím.

Odesláno (upraveno)

Tak jeste jednou respekt k wardum. Skoda ze neumej cesky a tohle si neprectou.

Jsem rad, ze se od roku 2003-4 kdyz jsem resil primo s Chrisem po mailu koupi Malvernu nic nezmenilo. Osobni pristup, efektivni komunikace, clovek si pripada, jako Zakaznik.

Vlastne neco se prece zmenilo. Uz maj vlastni inhouse:-))

Sou to frajeri.

Upraveno uživatelem Kid_A
Odesláno

Ono to nekde u nas jde, ale bohuzel stale na malo mistech. Naprosta vetsina prodejcu vyrobku a sluzeb u nas totiz nema mozek ani EQ a nevidi dal nez za horizont aktualne probihajiciho obchodu (stejne jako zdejsi vlady a voleni zastupci nevidi za horizont aktualniho volebniho obdobi), nedochazi jim, ze plody svych aktualnich cinu a chovani budou sklizet v budoucnu.

Druhym duvodem je taky to, ze lidi si porad nechaji hodne libit, to je ten relikt vice nez ctyriceti let bolsevickeho temna. Lepsi se to, ale pomalu. Ja se v tom snazim byt dusledny - jak se mne nekdo snazi vojeb*t nebo se neumi chovat, tak se ohradim a priste jdu ke konkurenci (i kdyz je treba drazsi). Jako bonus pak delam patricnou negativni reklamu.

Tretim duvodem je lennost - svoji byvalou jsem nebyl schopen presvedcit, aby zmenila banku, kdyz ji skoncil studentsky ucet zadarmo. Ona radsi litala po centru Prahy a hledala bankomat sve banky, kde ma vyber hotovosti zdarma, radsi platila poplatky za platby a vedeni uctu, nez by zasla do banky, kde ma vsechno zadarmo a jednim podpisem v ramci kodexu bankovni mobility banku zmenila :frusty:  Ale je to kazdeho vec :clap:

• po 3 týdnech...
Odesláno

Jen dopnim, ze Wardi zaplatili i expresni dopravu poskozeneho kusu k nim zpet.. Zavolal ridic z DHL a vyreseno, musel jsem jen vytisknout dva papiry :) 

Jeste pridavam foto  :photo:  :notworthy:

krabicka.jpg?ver=0poreklamaci.jpg?ver=0

Odesláno

Celé jsem to podrobně čet, a připadal jsem si jak v detektivce. Každopádně další pozitivní zkušenost nejen pro Tebe Axeli, ale i pro nás ostatní, kdo o koupi od Wardu uvažují.

AŤ MÁ TATÍNEK Z TOHOTO DÁRKU NÁRAMNOU RADOST, KDYŽ UŽ STÁL TAKOVÉ NERVY.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...