Fajkus Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2016 Ano, to se říkalo. A taky, ,,Prodal jsem Volvo, koupil jsem Gaz, protože ho vyrobil Sovětský svaz, nenajdeš na něm jediný kaz."
Pitrisek Odesláno 23. prosince 2016 Autor Nahlásit Odesláno 23. prosince 2016 Ano, to se říkalo. A taky, ,,Prodal jsem Volvo, koupil jsem Gaz, protože ho vyrobil Sovětský svaz, nenajdeš na něm jediný kaz."Tohle mě zabíjí Jednou jsem s Gazíkem jezdil a je to teda zážitek
Frostie Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2016 Tohle mě zabíjí Jednou jsem s Gazíkem jezdil a je to teda zážitek Gorkovskij ovšem není jen gazík, ale i Pobědy, Volhy...
Fajkus Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2016 Tohle mě zabíjí Jednou jsem s Gazíkem jezdil a je to teda zážitek Na vojně jsme si jich užili až až. Vzhledem k tomu, že k nám nic lepšího nepustili a českou výrobu teréňáku nedopustili, tak jsme se s nimi spokojili. Ale bylo to peklo. Já jsem si užil také Uaz 452 sanitkaUaz 452 sanitka
Fajkus Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2016 Gorkovskij ovšem není jen gazík, ale i Pobědy, Volhy...Přezdívali sjme tomu nejrychlejší traktory.
Frostie Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2016 Na vojně jsme si jich užili až až. Vzhledem k tomu, že k nám nic lepšího nepustili a českou výrobu teréňáku nedopustili, tak jsme se s nimi spokojili. Ale bylo to peklo. Já jsem si užil také Uaz 452 sanitkaUaz 452 sanitkaJJ, to jsme měli v Mongolsku služební na přesuny do města. Ne tedy sanitní, ale busíkovou verzi... :-)
Fajkus Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2016 Já jsem měl verzi pro topo-geodetickou četu. V leže se tam vyspal jen jeden. Tři museli sedět. V zimě kosa a bufík nikde.
Frostie Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2016 Já jsem měl verzi pro topo-geodetickou četu. V leže se tam vyspal jen jeden. Tři museli sedět. V zimě kosa a bufík nikde.To je pravda. Ale za jízdy to s přehledem zvládalo i -55°C
straspol Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2016 To je pravda. Ale za jízdy to s přehledem zvládalo i -55°C-55 ? To už je můj Focus zamrzlej v permafrostu
Primoš Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2016 Tak to já jsem na vojně opravoval motory tanků T54 a po opravě jsem s nim i jezdil a to byl zážitek.
Frostie Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2016 -55 ? To už je můj Focus zamrzlej v permafrostu no a v Mongolsku si bereš svetr, čepici a startuješ uazíka...
Jan_Jan_2006 Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2016 "Mám sovětské hodinky. Jsou nejlepší a nejrychlejší."Hodinu hravě zvládnou za padesát minut!!!
Pitrisek Odesláno 24. prosince 2016 Autor Nahlásit Odesláno 24. prosince 2016 Hodinu hravě zvládnou za padesát minut!!! Zeme, kde zitra znamena uz vcera :-D
Pitrisek Odesláno 24. prosince 2016 Autor Nahlásit Odesláno 24. prosince 2016 no a v Mongolsku si bereš svetr, čepici a startuješ uazíka...Startuje uz jen na vodku, nebo mu davas cist noviny? ;-)
Pitrisek Odesláno 24. prosince 2016 Autor Nahlásit Odesláno 24. prosince 2016 Takže se mi povedlo nalézt pravděpodobné hodinky ke krabičce. Jedny poljotky bez sklíčka, na kterých nechápu nápis (17 jewels) a druhé moskvy s docela hezkým strojkem. Oboje normálně běží :-)
Frostie Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2016 Startuje uz jen na vodku, nebo mu davas cist noviny? ;-)Stačil mu benzín s vodkou, noviny jen zřídka
straspol Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2016 Je vidět, že se s nima osud nemazlil, na druhou stranu na Diplomaty ze žumpy nemají...
Pitrisek Odesláno 24. prosince 2016 Autor Nahlásit Odesláno 24. prosince 2016 To je ale fujfotka...Pokusim se sehnat sklicko ale ty Moskvy uz asi moc nevylepsim :-(
Pitrisek Odesláno 24. prosince 2016 Autor Nahlásit Odesláno 24. prosince 2016 Je vidět, že se s nima osud nemazlil, na druhou stranu na Diplomaty ze žumpy nemají...Diplomaty ze zumpy? Je tohle story tady nekde sireji rozvedene?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se