Nick06 Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2016 Taky jsem se zamiloval Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odesláno z mého SM-G531F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BURE Odesláno 19. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2016 Pochlubte se chlapy, jak (ne)presne Vam ty detsky tunaci dupou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2016 Pochlubte se chlapy, jak (ne)presne Vam ty detsky tunaci dupou?Nechci Ti do toho kecat, ale malych tunaku tu az tak hodne nebude. Co to zkusit skrze majitele toho strojku. Jinak paradni kukacky, gratulacka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2016 cca -7s/dodkládání neřeším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BURE Odesláno 20. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2016 Tak to je krasna hodnota! Ani ja hodinky na noc nesundavam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2016 Počkej já jsem nepsal že neodkládám,jen to že odkládání neřeším.Hodinky nosím jen když potřebuju vědět kolik je hodin.Mám rád čas když hodinky nesleduju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BURE Odesláno 20. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2016 Kdyz ja se na hodinky tak rad koukam! A kdyz vecer zacne mala knourat, tak aspon vim kolik toho muzu jeste naspat, nez budu vstavat na ostro do rachoty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BURE Odesláno 22. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Ty SRP639ky jsou absolutne bozi! Predcily moje ocekavani. Kus poradnych hodinek a paradne mi ladi k EDC vybave. Luminiscence je uzasna, v tom je Seiko TOP. A presnost taky slusna, rekneme +10-15s/den pri non stop noseni. (Y) Ale strojek se terpve zajizdi, uvidime, kam se to pohne treba za pul roku... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 to BURE-ve zdraví si je užívej!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BURE Odesláno 26. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2016 (upraveno) Tak odchylka se mi po par dnech ustalila na uspokojivych cca +8s/den. Nodim je non stop, takze jsem nad miru spokojeny! Upraveno 26. prosince 2016 uživatelem BURE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BURE Odesláno 1. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Tak se mi moje Baby Tuna ustalily na 2s/d. Spica!!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasH Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Ty SRP639ky jsou absolutne bozi! Predcily moje ocekavani. Kus poradnych hodinek a paradne mi ladi k EDC vybave. Luminiscence je uzasna, v tom je Seiko TOP. A presnost taky slusna, rekneme +10-15s/den pri non stop noseni. (Y) Ale strojek se terpve zajizdi, uvidime, kam se to pohne treba za pul roku...Chlape ty jsou nadherny! Porad mi pripadaj, ze jsou tu trochu nedoceneny a ten nazev baby tuna je pekne blbej :-).. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Chlape ty jsou nadherny! Porad mi pripadaj, ze jsou tu trochu nedoceneny a ten nazev baby tuna je pekne blbej :-)..Taky má raději ten druhý název, který se pro ně používá - Tuna Monster. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BURE Odesláno 2. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2017 Chuj s nazvem! Hlavne, ze slapou lip jak svycary... ;-) Ja jsem teda zatim maximalne spokojeny. Navic proti monstrum to jsou krasavice, takze nazev Tuna Monster je trochu shazuje... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2017 pořád SBT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2017 pořád SBT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2017 pořád SBT Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BURE Odesláno 6. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2017 Pekny remen! Na zakazku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2017 Pekny remen! Na zakazku?ne Condor od nás z obchodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrais Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2017 Já se přidávám ke gratulaci. Taky je mám moc rád. Mám je asi 3 týdny a nemůžu se jich stále nabažit. Líbí se mi jejich váha že si je občas jen tak sundám a chovám v dlani :-D Dnes prvně na ruce v kanclu, jinak jen doma, moc se mi nevejdou pod košile :-( říkám jim Sardinky, jak nazval Tony Curtis ve filmu "Some like it hot" toho tuňáka. ;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se