Pitrisek Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2016 Jestli už to tu někdy bylo, tak se převelice omlouvám. Dnes mě uchvátilo představení dvanácti kousků velmi krásně řešených časoměřičů.Video youtube(11 minut) - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PELDOLINO Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 Vyborne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubajs.mtb Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2016 Moc pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayethon Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 Vsechny hodinky pecka, ale ty Hublot s power reserve 50 dní jsou insane!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yxcvbn Odesláno 30. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2016 Zajímavé kousky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2016 Super za mne Hublot a UN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrisek Odesláno 1. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2017 Vsechny hodinky pecka, ale ty Hublot s power reserve 50 dní jsou insane!!!JJ škoda že tam říkali i tu cenu. Chvíli jsem si bláhově představoval jak by vypadaly na ruce. A ty dámské s lístky kopretiny jsou taky technický skovst :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se