Panchart Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 papír snese všechno, za 500kaček to fakt nebude safír, keramika a další bludy, vodotěsnost je taky blud atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 I kdyby si clovek kopil kazdy rok novy tak se to taky vyplati ja potrebuji k jednym hokdinkam plnej tah, a ten mi aspon zbyde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
code2 Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 Tak včera jsem byl po dlouhé době s kamošema na pivě na Bláhovce a trochu jsem bouchnul do stolu a odlítla stěžejka , ten tah je fakt debilně uchycenej, viz foto. Myslím že Frostie testem jen tak neprojdou :-D Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 Tak včera jsem byl po dlouhé době s kamošema na pivě na Bláhovce a trochu jsem bouchnul do stolu a odlítla stěžejka , ten tah je fakt debilně uchycenej, viz foto. Myslím že Frostie testem jen tak neprojdou :-DAj aj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
code2 Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 Tak já od těch hodinek nic nečekal, ale ten tah jsem chtěl použít jinde, ale ani ten tah nakonec nepoužiju.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
01axel01 Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 Tak já od těch hodinek nic nečekal, ale ten tah jsem chtěl použít jinde, ale ani ten tah nakonec nepoužiju.. No.. zase tak super ty hodinky asi nebudou. Tah není nakonec plny, pouzdro není nerez ocel. Jedno zklamání za druhým Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 I kdyby si clovek kopil kazdy rok novy tak se to taky vyplati ja potrebuji k jednym hokdinkam plnej tah, a ten mi aspon zbyde Tak určitě, dej na něj kousek aspoň za 10k ať na to jen tak nezapomeneš, až šlápnou na zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
code2 Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 Tak ono se to dalo čekat že Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 Tah byt plny muze, to se nevylucuje, tady spis je dobry fail ten posledni clanek hm skoda. Tohle ten tah degradovalo na same dno. Na jednich cinach mam skladany tah ale tam stezejka prochazi celym tim jakoby prostrednim slankem.Tohle je opravdu hnus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Na druhou stranu by me tedy zajimalo jak to maji tyhle seika, ten posledni. kryci clanek , tam to taky nevypada ze by poslednim strednim clankem tahu prochazela stezejka a jde to taky jen tim krycim clankem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 ja mam treba plny tah zakonceny takto a stezejka prochazi plnym masem posledniho stredem clanku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
01axel01 Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 (upraveno) Na druhou stranu by me tedy zajimalo jak to maji tyhle seika, ten posledni. kryci clanek , tam to taky nevypada ze by poslednim strednim clankem tahu prochazela stezejka a jde to taky jen tim krycim clankem. ja mam treba plny tah zakonceny takto a stezejka prochazi plnym masem posledniho stredem clanku. Ano, nepleteš se, Seiko SDGM mají poslední mezi članek součastí posledního članku a fyzicky se nedá odělit. Jedině sundat celý poslední díle vč, mezi dílku. V porovnaní s tvými casii, které mají mezidílek volny a prochazí jimy stěžejka a tím drží na hodinkach. Viz foto, které jsou kradené, na tvych casiach mužou byt poslední članky plné ale system uchycení stejný. Ale toto téma je už trošku offtopic Upraveno 9. března 2018 uživatelem 01axel01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 (upraveno) Dik, aspon si clovek ujasnil,rozdil mezi cinskym tahem a jak by to melo byt poradne Ty drobne packy co drzi stezejku jsou fakt spatny, to aby se clovek bal kdyz se o neco zavadi tak se ohnou a hodinky jsou na zemi. Upraveno 9. března 2018 uživatelem bicista Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
01axel01 Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Dik, aspon si clovek ujasnil,rozdil mezi cinskym tahem a jak by to melo byt poradne Ty drobne packy co drzi stezejku jsou fakt spatny, to aby se clovek bal kdyz se o neco zavadi tak se ohnou a hodinky jsou na zemi. Přesne, na Tevise je to řešené zajímavě. Tah k hodinkam drží jenom ty "packy", takže je to takový činska verze kdy mezidílek a koncovy članek je společně. Jak jsou ale spojené dohromady je mi záhadou. Z fotek nevypadá že by to byl jeden díl- možná připajeny,přilepeny, přivařeny... To nam řeknou kolegové až jim přijdou hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
code2 Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2018 Tak jsem tyto "úžasné" hodinky odnesl hodináři, aby mně zkusil seštelovat chod, protože šli dost do plusu. Trochu to poladil, a říkal že závažíčko je tam nalepeno oboustrankou :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2018 Tak jsem tyto "úžasné" hodinky odnesl hodináři, aby mně zkusil seštelovat chod, protože šli dost do plusu. Trochu to poladil, a říkal že závažíčko je tam nalepeno oboustrankou :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2018 zavazickem mysli co ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2018 zavazickem mysli co ???rotor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2018 Tak uz prisli aj mne. Idu...Su to proste hodinky hodne max 20 eur.Na vytiahnutie korunky si musim nechat narast nehet.Luneta ma neskutocnu volu.Farba je pekna. Mam modry variant.Ale hlavne... je to "Perlative Ceronometer"! A dokonca "Officially certified". Zrejme cinskym uradom pre meteorologiu. A to sa ceni! Ci? :-) Maju aj manualny natah? Korunka ide s odporom ked je zasunata. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2018 Jste masochisti, za 20 eur mě napadá steak, nebo desetipivo a plno radosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se