Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den,

uvažuji o koupi těchto hodinek.

Moje požadavky byly tyto:

- cena 5.000 - 6.000 Kč

- pouze čas/datum (měřit nadmořskou výšku nepotřebuji :))

- safírové sklo (občas strkám ruce do riskantních prostor)

- alespoň trošku solidní značka

Tyto hodinky mi vyšly jako celkem ideální. Nemáte někdo s nimi zkušenost? Co aku, jaká bude jeho životnost. Nerad bych za 5 let kupoval novou baterku v ceně hodinek.

Děkuji za jakýkoliv názor.

Odesláno

Pozri sa na hibernia.cz , su tam aj swiss znacky v tejto cene. Nemaju ale Eco-Drive ako Citizen ak sa ti paci taky sposob napajania.

napr. doplat 2 a mas Tissot V8 http://hibernia.cz/tissot/tissot_v8.html

alebo je tam vela Certin.

Velky vyber hodiniek s cenami pre porovnavanie je na www.zlato-stribro-hodinky.cz

Ide o to, ci chces japan, aky chces pohon a hlavne teda aby sa ti pacili. Potom aj tak zistis, ze das aj viac ako 6tis :)

Odesláno (upraveno)

Akumlátor v těch Citizenech ti vydrží cca 10 let, výměna pak bude stát v řádu stovek korun. Jinak přesně tenhle model sem asi před 2 roky měl, kromě safírovýho sklíčka na nich nebylo nic mimořádnýho, za tu cenu koupíš určitě i lepší hodinky (třeba ty Certiny - když si našetříš tak stejnej model mají i za cca 10 tis. Kč v automatu).

Edit: Ještě sem si vzpoměl že ty Citizeny nemají plnej tah, bacha na to, z boku to neni vidět, musíš ten tah ohnout a podívat se mezi jednotlivý články, tenkrát mě to to docela překvapilo. :o

Upraveno uživatelem Brumblajs
Odesláno (upraveno)

Ako spravny chronomagista ti ale musim napisat: Este o tom pouvazuj, zober si pre a proti a potom sa aj napriek tomu rozhodni pre nejake automaty :D

Popozeraj sekciu http://forum.chronomag.cz/index.php?showforum=32 ... za rovnaku cenu mas krasne automaty ruskej produkcie, pripadne si dosetrit a kupit napr. ako Vit a ja automaty od Certiny (fotky v linku dole, a info ked das HLEDAT najdes)

Upraveno uživatelem Filini
Odesláno (upraveno)

No, je fakt, že ty Certiny jsou zhruba za stejný peníze a asi vyhrajou. Po automatech jsem koukal, ale jsem limitovaný penězi (bude to dárek od babičky :). Snad příště.

BTW: Co je to vlastně ten "tah"? Nějak jsem se nedopátral ...

BTW: aha, už vím, co to je :))) Ale nechápu výraz "plný tah".

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Jirka Š. Svejkovský
Odesláno

Především chci poděkovat za cenné rady. Díky tomuto fóru jsem si rozšířil obzory a vybral jsem si co chci.

Ty Certiny jsem nakonec nekoupil, na ruce vypadaly jako dětské, alespoň jsem měl ten pocit. Z toho pro mě vyplývá, že je dobré hodinky nejdřív zkusit. Nakonec jsem narazil na úplně jiné. Jsou to hodinky DUGENA, uvnitř je MIYOTA 8215. Safírové sklo a sednou jak ulitý. Cena byla dost překvapivá, stály mě 3.700 Kč.

Přeji příjemný den, Jirka

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...