watcher Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 Panove pouzivate nekdo tuto sponu, pripadne s jakou gumou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 Já jedině bez gumy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 Mám ju aj s modrým Omega rubber strapom na SMP Chrono. Vyhovuje mi to viac ako ťah, dá sa regulovať a hlavne v lete je to najlepšia alternatíva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watcher Odesláno 10. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 Jakou gumu mas konkretne? Da se do teto spony pouzit i nejaka oem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watcher Odesláno 19. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2017 (upraveno) Chtel bych do ni dat nejakou plochou gumu, treba od Hirsche. Netestoval to nekdo uz? Upraveno 19. února 2017 uživatelem watcher Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2017 myslim, ze to pojde len na OEM Omega gumu.Ukoncenie je obdobne ako u Breitling Pro gum do velkej spony. neviem, ci su ine gumaky takehoto typu https://www.relojes-especiales.com/foros/foro-general/donde-puedo-comprar-armis-para-omega-buen-precio-29365/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
methlo Odesláno 26. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2017 Kolko priblizne stoji tato spona..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 26. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2017 V Sherone mi ju objednali za cca 150 Euro a prišla za necelý mesiac. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 11. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2019 Zdar, tak pokud ti ji pred dvema lety prodali za 150e, tak bylo zadarmo Aktualni ceny:Řemínek ref. 97988082 : 7.600,- CZKSpona ref. 94531803 : 10.600,- CZK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 Dotaz, nevite nekdo, jak z teto spony vysounout ten strap uplne ven? Zmacknou ty adjustacni cudliky a vysounout ze spony ven, nebo je na to jinej trik?Jinak jsem celkem nadsen, 3 a 4 polohy adjustace davaji dost moznosti jak rychle zmenit delku na pozadovany obvod.Potrebuju to zkratit tu gumu. Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 (upraveno) Tie čudlíky, čo sa nimi nastavuje dĺžka, ťahajú so sebou plechový diel, do ktorého sa na klasickú teleskopickú stežejku pripne rubber.Stlačením z oboch strán a posunutím do krajnej polohy sa vysunie plechová časť so stežejkou. Upraveno 24. září 2019 uživatelem railmaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 Pardón za ten text, nejaký automatický preklad zo slovenčiny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 25. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2019 Zdar, diky, tak uz jsem to vcera vecer rozlouskul sam. Ty cudle nejdou zmacknout tak, aby se kompletne vysunuly ze spony, takze muj predpoklad byl mylny. V krajni poloze se k dire na stezejku taky nedostanes, btw. Je treba to naopak co nejvic zasunout do spony, to odhali diru na stezejku a pak jde stezejku vytlacit nejalym pinem z toho plechu a gumu vysunes ven.Naopak pri nasazovani je treba plech vysunout ven co nejvic jak pises.Z remenu jsem nadsenej, modra presne odpovida barve ciferniku a spona je dobra protivaha hodinek, guma prekvapive poddajna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 25. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2019 Včera som to písal z nočnej zmeny a už som si to presne nepamätal. Áno, keď sa to vysunie, tak dočahuje von len jedna strana. Keď som sponu doma chytil, tak som si spomenul. Stlačil som čudlík a vybral gumu aj s posuvnou časťou úplne von. Tam sa lepšie manipuluje s teleskopickú oskou ako cez tie diery. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 25. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2019 A stačí zatlačiť jeden čudlík a časť sa dá úplne odobrať. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 25. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2019 Ha, tak to jsem chtel udelat, ale neslo me to. Jeden cudlik jsem zatlacil, druhej nesel zamacknout pak uz uplne abych to cely vydelal. Ale nejak to jit musi, museli to nejak slozit ve fabrice, ze...kazdopadne diky za konzultaci, priste zkusim tvoji cestu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se