Kupa54 Odesláno 8. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2008 Jednou z věcí, které jsem podědil po svém tátovi jsou jeho Prim ze 7O´let. Před tím měl nádherné Omegy z roku 1947. Hodinář mu řekl, že jsou neopravitelné a že je ekologicky zlikviduje a tak mi zůstaly jen ty Primky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 8. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2008 všecko je opravitelné, záleží jen na tom zda se to vyplatí vzhledem k ceně.Nejspíš mizera dobře věděl o co jde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
denyhami Odesláno 8. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2008 Kupa54 napsal: Jednou z věcí, které jsem podědil po svém tátovi jsou jeho Prim ze 7O´let. Před tím měl nádherné Omegy z roku 1947. Hodinář mu řekl, že jsou neopravitelné a že je ekologicky zlikviduje a tak mi zůstaly jen ty Primky. krásný kousek.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se