Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím všechny příznivce mechanických hodinek.

Zanedlouho budu mít narozeniny, a přemlouvám manželku ke koupi hodinek k svátku, bylo před měsícem dohodnuto Seiko, ale v poslední době jsem se zakoukal do Archimede pilot ETA 2824-2, 42 mm, doufám, že jí přemluvím.

Ptám se vás všech ve fóru, jelikož nejsem zkušený v oblasti mechanických hodinek, dělám dobře??

Není náhodou třetí cesta kterou jsem zatim nenašel?? Poradí mi někdo?? Děkuji moc za radu všem zkušeným uživatelům mechanických hodinek.

post-1727-1199811594.jpg

Odesláno

Určitě děláš dobře :) Mě dneska přišly ty od Drummera a jsem z nich naprosto nadšen! Je to kus hodinek (alespoň pro mou tenkou ruku) a zpracování je opravdu kvalitní ve všech směrech. Zde často vytýkaná datumka a nápisy nejsou v reálu nijak výrazné a alespoň mě dojem z hodinek nijak neruší - zkrátka a dobře jdi do nich, jsou to parádní pilotky za dobrou cenu. Různé B-uhren limitky budou určitě fajnovější (Stowa, Archimede, Laco), ale taky o dost dražší. Poslední moje rada zní, radši se rychle zatumluj, pokud vím, tak Kubson má poslední kousek, dodávky Eta stroků všude váznou a tahle letecká mánie se rychle šíří. :D Good luck K.

Odesláno
Zdravím všechny příznivce mechanických hodinek.

Zanedlouho budu mít narozeniny, a přemlouvám manželku ke koupi hodinek k svátku, bylo před měsícem dohodnuto Seiko, ale v poslední době jsem se zakoukal do Archimede pilot ETA 2824-2, 42 mm, doufám, že jí přemluvím.

Ptám se vás všech ve fóru, jelikož nejsem zkušený v oblasti mechanických hodinek, dělám dobře??

Není náhodou třetí cesta kterou jsem zatim nenašel?? Poradí mi někdo?? Děkuji moc za radu všem zkušeným uživatelům mechanických hodinek.

Vzhledem, rozměry, typem .... je to jen o vkusu ( mě osobně se líbí velmi ), kvalitou je to rozhodně dobrá volba, kalibr je lety prověřený a celkové zpracování za ty peníze vynikající.

Odesláno

Díky.

A mám si je brát ze chronoshopu nebo bych mě radší jít na ebay?? Jak to je se zárukou?? Jsem začátečník, četl jsem že na ebay jsou hodinky o třetinu levnější, ale co servis?? a záruka, doklady?? krabice?? poraďte mi prosím , bu rád za každou připomínku, děkuji!

Odesláno
Díky.

A mám si je brát ze chronoshopu nebo bych mě radší jít na ebay?? Jak to je se zárukou?? Jsem začátečník, četl jsem že na ebay jsou hodinky o třetinu levnější, ale co servis?? a záruka, doklady?? krabice?? poraďte mi prosím , bu rád za každou připomínku, děkuji!

Špatná otázka, ale u nováčka se to dá tolerovat ;) - samo že v chronoshopu ! :smile_anim:

Odesláno
Vzhledem, rozměry, typem .... je to jen o vkusu ( mě osobně se líbí velmi ), kvalitou je to rozhodně dobrá volba, kalibr je lety prověřený a celkové zpracování za ty peníze vynikající.

Svata pravda :thumbsup_anim: Tiez som stastnym majitelom.

Radsej chronoshop.Peniaze nie su vsetko.

Odesláno

Na e-bay seženeš levněji hlavně známé a rozšířené značky, což Archimede moc není. Navíc se Ti původně výhodný nákup může prodražit o poštovné, clo (nebo DPH??), riziko atd. Z osobní zkušenosti můžu rozhodně doporučit Kubsona, serióznějšího a vstřícnějšího prodejce jsem ještě nepotkal. Ceny má minimálně stejné jako na ofic. webu výrobce, a navíc Ti bezvadně zařídí veškerý servis, náhradní díly, doplňky i případné reklamace.

Odesláno

Přesvědčili jste mně!

Budu nakupovat u chronoschopu, ale jestli m

i někdo nezamotá hlavu s něčím jiným tak to nezaručuji, ty Archimedy se mi líbí na 99,5 procent, tak uvidím po dnešní diskuzi jestli je budu zítra ojednávat!?

Odesláno

Archimedy mám - jsou to opravdu krásný hodinky, příjemně se nosící, díky safíru a matnýmu pouzdru velice odolný vůči škrábancům a hodí se takřka ke všemu... i k ležérní košili.

Seiko Monster mám taky - a ty už jsou víc vyhraněný... váhou, velikostí a i použitelností k oblečení.

Takže být tebou, volím jednoznačně Archimede :thumbsup_anim:

...a nákup samozřejmě u Kubsona (Chronoshop) ;)

Odesláno

jsou super, sám nic jiného už prakticky nenosím.. a opravdu mám momentálně poslední kus, výrobce zatím další dodávky nepotvrdil, se strojkama je skutečně problém

jinak na ebay nové archimede s nějak výraznou slevou asi opravdu neseženeš, obchodníci na těchto malých brandech mají jen malé marže a výrobci je nenutí k povinným odběrům, takže není důvod se zboží zbavovat pod cenou

Odesláno
jsou super, sám nic jiného už prakticky nenosím.. a opravdu mám momentálně poslední kus, výrobce zatím další dodávky nepotvrdil, se strojkama je skutečně problém

jinak na ebay nové archimede s nějak výraznou slevou asi opravdu neseženeš, obchodníci na těchto malých brandech mají jen malé marže a výrobci je nenutí k povinným odběrům, takže není důvod se zboží zbavovat pod cenou

Tak mi je prosím tě drž do 15.1.2008, na 99,5 procent je beru! pošli kontakt a propozice k odběru, díky.

Odesláno

Na Ebay a asi ani jinde nebudou levnější než na Chronoshopu (safra, to už vypadá jako reklama :D). Alespoň já jsem nové nikde levněji nezahlédl. Jinak tyto Archimede budou asi lepší volba než zmíněná Seika. Hlavně co se originality týká, zpracováním si třeba na Seiko Samurai nemůžu naříkat.

Odesláno
Tak a jsou doma, prodej u kubsona bez problému, mohl být o trošku delší pásek, ale to jsou malé věci, jsem nadšen!

:thumbsup_anim: Ved este nie je patnasteho :lol: Vitaj v Archimede klube :cheers:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...