McLenin Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2017 (upraveno) 47mm je na moje chabé zápestie už moc ale kuknem tú menšiu verziu hand wind. Konečne Steinharty čo sa mi páčia, aj keď to kričí Zenith Pilot ExtraSpecial 20... zdroj google Upraveno 13. ledna 2017 uživatelem McLenin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
number.beast Odesláno 5. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2017 Neví nekdo kolik je lug to lug u techto Steinů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biknik Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2017 (upraveno) 52 mm jestli dobře čtu..http://forums.watchuseek.com/f275/military-42-dlc-lands-1604122-post13275554.html#post13275554 Upraveno 18. března 2017 uživatelem biknik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MPD Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Ahoj, jste někdo vlastníkem tohoto kousku? Hledám hodinky na nošení na celý den i v pracovním tempu třeba na zahradě. Hledal jsem dlouho, ale tyto Steinhart mě nějaký způsobem fascinují.Steinhart žádné nemám /mám Alpina, Hamilton/ a momentálně nosím Apple watch, ale prostě mi klasické hodiny chybí. U chytrých vydržím tak 2 měsíce a pak jdou z baráku/ani nechápu proč to furt zkouším/. Budu rád za nějaké postřehy a případné foto. Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se