Alešx Odesláno 8. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2008 Dobrý večer chtěl bych si pořídit nový řemínek pro svoje Primky sport II .Mám je právě v opravě.nemůžu proto změřit šířku řemínku,aby mi tam pasoval.Proto se obracím pro radu na odborníky:)!díky aleš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prokop Odesláno 8. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2008 Dobrý večer chtěl bych si pořídit nový řemínek pro svoje Primky sport II .Mám je právě v opravě.nemůžu proto změřit šířku řemínku,aby mi tam pasoval.Proto se obracím pro radu na odborníky:)!díky aleš 18mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 8. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2008 Dobrý večer chtěl bych si pořídit nový řemínek pro svoje Primky sport II .Mám je právě v opravě.nemůžu proto změřit šířku řemínku,aby mi tam pasoval.Proto se obracím pro radu na odborníky:)!díky aleš Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alešx Odesláno 8. ledna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2008 Díky moc mi to pomohlo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rur Odesláno 9. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2008 Pře vánocemi jsem to vyřešil černým tímto http://www.chronoshop.cz/katalog-detail.php?p=95 . Budeš-li chtít zítra nafotím ve skutečnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rur Odesláno 9. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2008 (upraveno) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 9. ledna 2008 uživatelem rur Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 9. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2008 Pře vánocemi jsem to vyřešil černým tímto http://www.chronoshop.cz/katalog-detail.php?p=95 . Budeš-li chtít zítra nafotím ve skutečnosti Na té fotce je ta spona zlatá nebo stříbrná?Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rur Odesláno 10. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2008 QUOTE(David_B @ 9.1.2008 - 20:08) 135664[/snapback]Na té fotce je ta spona zlatá nebo stříbrná?Díky Stříbrná sponka. Myslím ale že si u kubsona můžeš vybrat kdyby jsi chtěl zlato Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasek Odesláno 10. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2008 U Sport II to řeším pryžovým řemínkem Hirsch Digital - u stěžejek je rozšířený a plynule tak navazuje na pouzdro. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alešx Odesláno 10. ledna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2008 škoda že Hirsch takto nedělá model Rally šířka 18mm se mě moc nelíbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda_mravenec Odesláno 15. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2008 Dneska jsem si od Pana Hodináře z hodinářství U Aleše na stodolce v Ově donesl sk.originální pásky v prim Sport II, takže kdo snáhání, nechť tam utíká:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 15. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2008 Dneska jsem si od Pana Hodináře z hodinářství U Aleše na stodolce v Ově donesl sk.originální pásky v prim Sport II, takže kdo snáhání, nechť tam utíká:-) Do sbírky jsou OK, ale ne na běžné nošení (špatně se rozepínají). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda_mravenec Odesláno 15. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2008 Do sbírky jsou OK, ale ne na běžné nošení (špatně se rozepínají). To je pravda, ale k těm sportům to tak nějak patří:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 16. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2008 (upraveno) Dneska jsem si od Pana Hodináře z hodinářství U Aleše na stodolce v Ově donesl sk.originální pásky v prim Sport II, takže kdo snáhání, nechť tam utíká:-) tak jsem zaplesala dneska jsem mu volal - uz mel jen dva posledni a ty jsou zamluvene. dalsi pry objedna. na dotaz, zda jde skutecne o origo pasky mi bylo odpovezeno, ze to origo nejsou, ale jsou velmi velmi podobne. toz tak edit: jeste dotaz - delaly se i jine barvy plastovych reminku nez cerna? Upraveno 16. ledna 2008 uživatelem docent_tecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 16. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2008 (upraveno) edit: prosim o smazani tohoto a nasledujiciho prispevku - objevil se mi trikrat na jedno kliknuti. diky Upraveno 16. ledna 2008 uživatelem docent_tecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 16. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2008 (upraveno) . Upraveno 16. ledna 2008 uživatelem docent_tecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 16. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2008 tak jsem zaplesala dneska jsem mu volal - uz mel jen dva posledni a ty jsou zamluvene. dalsi pry objedna. na dotaz, zda jde skutecne o origo pasky mi bylo odpovezeno, ze to origo nejsou, ale jsou velmi velmi podobne. toz tak edit: jeste dotaz - delaly se i jine barvy plastovych reminku nez cerna? žlutý na 100%, možná červený a modrý, ale tím si nejsem jist. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se