Přejít na obsah

šířka řemímku pro Prim Sport II

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil
Dobrý večer chtěl bych si pořídit nový řemínek pro svoje Primky sport II .Mám je právě v opravě.nemůžu proto změřit šířku řemínku,aby mi tam pasoval.Proto se obracím pro radu na odborníky:)!díky aleš

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem rur
Odkaz ke komentáři

U Sport II to řeším pryžovým řemínkem Hirsch Digital - u stěžejek je rozšířený a plynule tak navazuje na pouzdro.

Odkaz ke komentáři

Dneska jsem si od Pana Hodináře z hodinářství U Aleše na stodolce v Ově donesl sk.originální pásky v prim Sport II, takže kdo snáhání, nechť tam utíká:-)

Do sbírky jsou OK, ale ne na běžné nošení (špatně se rozepínají). :(

Odkaz ke komentáři

Dneska jsem si od Pana Hodináře z hodinářství U Aleše na stodolce v Ově donesl sk.originální pásky v prim Sport II, takže kdo snáhání, nechť tam utíká:-)

tak jsem zaplesala dneska jsem mu volal - uz mel jen dva posledni a ty jsou zamluvene. dalsi pry objedna. na dotaz, zda jde skutecne o origo pasky mi bylo odpovezeno, ze to origo nejsou, ale jsou velmi velmi podobne. toz tak :)

edit: jeste dotaz - delaly se i jine barvy plastovych reminku nez cerna?

Upraveno uživatelem docent_tecka
Odkaz ke komentáři

Návštěvník tolja
tak jsem zaplesala dneska jsem mu volal - uz mel jen dva posledni a ty jsou zamluvene. dalsi pry objedna. na dotaz, zda jde skutecne o origo pasky mi bylo odpovezeno, ze to origo nejsou, ale jsou velmi velmi podobne. toz tak :)

edit: jeste dotaz - delaly se i jine barvy plastovych reminku nez cerna?

žlutý na 100%, možná červený a modrý, ale tím si nejsem jist.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...