Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Při pročítání fóra na watchuseek.com jsem se seznámil s členem cnmark (Markus Bahlmann). Jedná se o našeho souseda z Německa, který je na dlouhodobém projektu v Hong Kongu / Macau / Zhuhai area. Tento pán si dokázal prošlapat cestičky ke zdrojům hodinek Sea-gull a nabízí možnost koupě těchto hodinek. Specializuje se na chronografy s kalibrem ST19 (Venus 175), ale v případě zájmu je schopen obstarat jakékoliv hodinky z nabídky Hong-Kongské pobočky firmy Sea-gull (http://www.seagullhk.com/produce/all.htm).

V příloze najdete aktuální nabídku chronografů. V blízké době plánuji nákup nějakého kousku.

Kontakt: MBwatches zavináč gmail.com. Inzeráty na PMWF Sales Corner pod nickem MarkB. Veliké množství referencí z WatchUSeek a PMWF.

http://www.pmwf.com/cgi-bin/SalesForum/webbbs_config.cgi

Chonograph_MB_Prices.pdfNačítání informací

Upraveno uživatelem ¨safi
Návštěvník Kamil
Odesláno

Myslíš, že ty modely, co jsou vyprodané, ještě někdy budou k mání? Nejvíc se mi libí modré, co jsou SOLD OUT, šel bych do nich s tebou.

Návštěvník tolja
Odesláno

Jsem na tom stejně jako Kamil. Moje volba Seagull 1963 Air Force Chronograph re-issue je také vyprodaná

Odesláno
  Kamil napsal:
Myslíš, že ty modely, co jsou vyprodané, ještě někdy budou k mání? Nejvíc se mi libí modré, co jsou SOLD OUT, šel bych do nich s tebou.

Určitě ano...nemyslím že drží nějaké velké zásoby. Tak jeden -dva kusy. Katalog bych spíše bral jako přehled toho co může z chronografů zaslat.

Návštěvník Kamil
Odesláno (upraveno)
  ¨safi napsal:
Určitě ano...nemyslím že drží nějaké velké zásoby. Tak jeden -dva kusy. Katalog bych spíše bral jako přehled toho co může z chronografů zaslat.

Jestli bys byl tak hodný a zeptal se ho, pokud s ním budeš komunikovat.

Mimochodem, podívej se na rozdíl v ceně:

http://cgi.ebay.com/Chinese-1963s-AirForce...oQQcmdZViewItem

Upraveno uživatelem Kamil
Odesláno

Hello,

two my friends are interested in Seagull 1963 Air Force Chronograph re-issue. Me too. Are you able to provide us three pieces? Will be there any discount?

Best regards

Martin Šafránek

Odesláno

Takže současný stav je následující:

B.F.G. - Model 0433, gold dial, Art Deco numerals

Luk - 1963 Air Force Chronograph re-issue

Kamil - 0440 blue dial

Tolja - 1963 Air Force Chronograph re-issue

Safi - ještě neví jaký model:-)

Markusovi pošlu mail v pátek večer v 18:00 na základě závazných objednávek v tomto vlákně a počkáme na potvrzení jaké modely je schopen sehnat. Je otázka jak pojmout PayPal platbu - jestli hromadně nebo každý zvlášť. Je i otázka jak zajistit shipping - jestli vše poslat najednou nebo po částech - riziko celníků vs. poplatky poště.

Odesláno

Hello Markus,

currently, following users of czech watch forum Chronomag are interested in following models from your catalog:

Luk - 1963 Air Force Chronograph re-issue

Kamil - 0440 blue dial

Tolja - 1963 Air Force Chronograph re-issue

Safi (me) - do not know model yet :-)

I expect that there will be some changes. Friday afternoon, I will send you final list. Based on a list you can confirm us what models are you able to provide in 2 weeks (especially 1963 re-issue). I expect that we will make single payment via paypal (probably from my paypal account)

Please check following thread: http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...mp;#entry135797

Best regards

Martin Šafránek

Návštěvník tolja
Odesláno
  ¨safi napsal:
Markusovi pošlu mail v pátek večer v 18:00 na základě závazných objednávek v tomto vlákně a počkáme na potvrzení jaké modely je schopen sehnat. Je otázka jak pojmout PayPal platbu - jestli hromadně nebo každý zvlášť. Je i otázka jak zajistit shipping - jestli vše poslat najednou nebo po částech - riziko celníků vs. poplatky poště.

SZ

Odesláno
  tolja napsal:
SZ

Seš celník co? :)

Ještě jedno upřesnění, nebudou ty hodinky vypadat se zlatým ciferníkem moc blbě ne? Viděl někdo něco podobného naživo? Mě to na fotce maximálně vyhovuje.

Odesláno

Hello Markus,

thank you very much for your mail. Please block for Us one 0433 "golden brown dial / art deco numerals" and one 0440 blue. We will send you money on Friday or Monday via Paypal. How much is shipping to Czech Republic?

Best regards

Martin Šafránek

> Od: markus.bahlmann@gmail.com

> Komu: Martin Ĺ afrĂĄnek <m.safranek@centrum.cz>

> Datum: 10.01.2008 16:30

> Předmět: Re: FW: Sea-gull

>

>Hello Martin,

>

>Wow! That's a lot. Thanks!

>

>About the Seagull 1963 first: I am out of stock but have ordered a huge

amount of them. Seagull did update me in late December that I may expect

delivery by end of January. Hopefully they keep their word - last time

Seagull has been 35 days late...

>

>The others:

>The 0433 "golden brown dial / art deco numerals" mentioned is available -

exactly 1 piece.

>

>The 0440 blue: I had 2 pieces, these have basically been production

samples that I was able to to convince Seagull to sell them to me - I will

check with Seagull if any more are available. Can not guarantee the strap

color (Black or blue faux croco) or hands color (gold or silver).

>

>What I have ordered in smaller quantities, but did not receive any info

about availability yet:

>- 0437 military dial

>- 0446 tachymeter (since last Sunday also sold out)

>

>

>Cheers,

>

>Markus

Odesláno (upraveno)

Takže jsem u Markuse zablokoval hodinky pro Kamila a pro B.F.G. Pokud máte Paypal, tak Vám pošlu Markusovu Paypal adresu. Pokud ne, pošlete mi SZ. Bylo by vhodné, aby platba odešla nejpozději v pondělí.

Kamil - 0440 blue dial

Upraveno uživatelem ¨safi

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...