Nowis Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Odesláno 16. února 2017 Na to se minimálně já těším.. ale věřím, že uděláš radost i ostatním..
Primoš Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Odesláno 16. února 2017 Rejpale ! Neboj a vyčkej času jako husa klasu.
Nowis Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Odesláno 16. února 2017 Každej si tu rád občas rejpne.. ale věřím, že ty si to nijak osobně nebereš..
Primoš Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Odesláno 16. února 2017 Neberu si to ,ale poslal jsem ti sz,kde ti to objasňuji.
Panchart Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Odesláno 16. února 2017 Teda to čumim chlapi šikovný, to je pěkná práce
Jirka19 Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Odesláno 17. února 2017 Zajímavej nápad se super výsledkem! Ten řemen se k tomu hodí a vypadá to, že je trochu pocitově zvětšuje, to by třeba pro mě byla výhoda, protože PS 2 jsou na mě celkem malé. Celkově gratulace, povedlo se to:-)
feltharg Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Odesláno 23. února 2017 same rejpani, same OCERNOVANI! to je uroven pekna prace kluci...jinak teda chapu to dobre ze na PS2 jde normalne nacvaknout kovova lneta z amfibii? Každej si tu rád občas rejpne.. ale věřím, že ty si to nijak osobně nebereš..
Mikefux Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Odesláno 26. února 2017 jinak teda chapu to dobre ze na PS2 jde normalne nacvaknout kovova lneta z amfibii?Obávám se, že to bylo asi jen nedorozumění, teď jsem to zkoušel a je moc velká. Každopádně já bych chtěl poděkovat Vojtovi, že mi pomohl zrealizovat jeden z mých starších bastlících nápadů. Jsou to no date PS2 s korunkou nalevo a oranžovým ciferníkem. Původní vize zahrnovala černý chrom, který mi ale nikdo nechtěl udělat. Vojtova intervence do světa Prim bastlení přišla jako blesk z čistého nebe. Pořád je to ale jen pracovní verze. Bílé indexy jsou zatím jen vystřihlé ze samolepky. Rád bych aby byly ve finální verzi namalované a nebo aspoň natisklé (kdyby měl někdo tiskárnu s bílím tonerem, tak by mi to moc pomohlo!) a z ruček stříklých sprejem se barva loupe, takže bych to asi nechal na hodináři.
vojtamalenak Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Odesláno 26. února 2017 Ty jsou suprove crazy... Ty se jen tak nevidi.
PJK Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Odesláno 1. března 2017 Chvíli to trvalo, ale konečně jsou dle mých představ. Tímto moc děkuji Vojtovi za spolupráci a super nápad!
Joxer123 Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Odesláno 1. března 2017 Ahojte, to PVD je nanesené na pôvodny materiál puzdra bez nejakého ošetrenia...?
vojtamalenak Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Odesláno 1. března 2017 Je to jen namyte, opiskovane do matu, zase namyte a dlc... Rovnou na chrom.
orol Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Odesláno 1. března 2017 Červené jsou pěkné.Oranžové s korunkou naruby - to je pecka.
Hardslimer Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Odesláno 1. března 2017 Nechci tady pochlebovat, ale obojí jsou ukázkou lidové tvořivosti, které si vážím. Velice nositelné hodinky.
Mikefux Odesláno 5. března 2017 Nahlásit Odesláno 5. března 2017 Tak jsem zkusil ještě jednu barevnou kombinaci, která je vděčná i pro nanesení lumi. Tak co, kopíruju líp než Parexo?
orol Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Odesláno 6. března 2017 (upraveno) ... která je vděčná i pro nanesení lumi.... Pěkný to máš! Otázečka: Co je to za barvička? Upraveno 6. března 2017 uživatelem orol
Mikefux Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Odesláno 6. března 2017 Díky, díky. Pěkný to máš! Otázečka: Co je to za barvička? Je to nějaká párty barva z Číny za dolar. Na fotce je to poctivě nasvícené. Jinak to svítí jen málo. Odesláno z mého Nexus 5X pomocí Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se