Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 135
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Nejen tepelny proces, ale zaroven se to dela i ve vysokem vakuu, takze pokud je tam neco nekovoveho, tak se to jednak odpari a zadruhe to zajebe komplet masinu... opravdu to nejde..

Jedine vydelat a pak zpatky nasadit, jina moznost neni.

Odesláno

myslim ze v nejakem vlakne tu bal docela vecna diskuze o domacim pretesneni korunky na sporty... co si tak pamatuju tak ty krouzky tam jsou dva

• po 2 týdnech...
Odesláno

Zdar vy nedočkavci,

Nejprve trochu obrany, mám noťas od Lenina za pár šušní a tablet a proto se moc nechlubim a jen reaguji.

Když už něco zveřejněním, tam přes synka mé přítelkyně,ale ten nemá moc času,je totiž přilepen celý den k jakémukoliv displeji.

Vojtovi bych rád poděkoval za skvěle odvedenou práci.

V pátek očerněné pouzdro dorazilo,jen nejsem přes tento víkend u vercajchu a tak jsem nic s pouzdrem nedělal, také ještě nevim , jakým řemenem pouzdro osadit.

Děkuji všem za pochopení a hezkou neděli všem.

Odesláno

Přeci jen něco málo jsem udělal,ale na mé druhé lásce od pana Hondy.Kamarád mi nastříkal zrcátka na bílo a tak jsem je montoval.

Vojtovi se tímto omlouvám, že jsem dal přednost motorce před hodinkami.

Odesláno

Využil jsem také služeb Vojty a nechal si potáhnout nějaké věci. Měl jsem doma 2 stará pouzdra sport 2, nebyla tak úplně špatná, jen na některých místech už prosvítala mosaz. Domluvili jsme se na jednom matném a jednom lesklém. Bral jsem to spíše jako pokus, ale byl jsem výsledkem příjemně překvapený. Matné bylo před PVD mírně opískované včetně korunky a lesklé šlo přímo na chrom.

Výsledek můžete posoudit sami, chtěl bych tímto ještě jednou Vojtovi poděkovat za pěkný výsledek i přijemnou komunikaci. Včera v noci jsem neodolal a hned začal skládat, za výsledek se trochu omlouvám, je to celé poskládané ze zbytků, jen narychlo - do matného chci dát časem ciferník z bílých humbert a ne-parexo lunetu. Lesklé ještě nemám úplně vymyšlené - prozatím jsem tam šoupnul nefunkční stroj, prasklé sklíčko a bílý armovák - zásoby dílů nejsou nevyčerpatelné :)

Fotka je jen rychlá mobilovka pro představu...

PVD.jpg

Odesláno

Ta luneta byla na Amphibie, ale to ještě musím koupit lumi barvu na indexy a pak mám někde na cestě nový ciferník... s rudýma hvědama jsem je nosit nechtěl :-) Mně se Amphibie líbí, ale ty originální chromované lunety se, podle mě, k tomu nerez pouzdru nehodí, takže ji zkouším "začernit", zda to bude vypadat lépe. Tak vždycky tam mohu dát originál nebo modifikovanou se Seiko vlozkou, ale myslím, že ve výsledku budu s touto originál s černým PVD spokojený. Hodně jsem přemýšlel, zda udělat celé Amphibie do PVD, ale měl jsem strach, že se to jednak za čas ošoupe a nechtělo se mi řešit těsnění korunky.

Abych nebyl úplně OT - těsnění jsem tam zatím nedal, až nechám naarmovat nové sklo, zkusím ještě toto a tlakovku a uvidím. Když už jsme u toho, jak se ti podařilo ty gumicky z korunky vyškrábnout?

Odesláno

Využil jsem také služeb Vojty a nechal si potáhnout nějaké věci. Měl jsem doma 2 stará pouzdra sport 2, nebyla tak úplně špatná, jen na některých místech už prosvítala mosaz. Domluvili jsme se na jednom matném a jednom lesklém. Bral jsem to spíše jako pokus, ale byl jsem výsledkem příjemně překvapený. Matné bylo před PVD mírně opískované včetně korunky a lesklé šlo přímo na chrom.

Výsledek můžete posoudit sami,

Zkus ještě pár fotek z více úhlů, z této ty rozdíly nejsou moc vidět. Dík

Odesláno

Šikula, to já zkoušel vydloubnout cely ten plíšek, který to drzží, ale držel dost. Ono ani hodináři nemění těsnění, ale celé korunky - alespoň taková je moje zkušenost. Možná zkusím sehnat nové těsnění. Jednou tu postoval rozměry Honza-Manta, nebo podle toho stávajícího...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...