Kid_A Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2017 Takze panove, SIHH dnes startuje a IWC nasadilo tezky kalibr. IWC Da Vinci Tourbillon Retrograde Chronograph. 44mm klenot v 18k ruzovym zlate s cenovkou EUR 112.000,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelK Odesláno 16. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2017 Byly by to moc krásné hodinky, jenže je kazí ta datumová stupnice. Je nesymetrická, nečitelná (ručička k ní ani nedosahuje), ukusuje desítku... prostě ošklivá. Chápu, že je retrográdní a že to činí třetinu názvu hodinek, ale podle mě se to nepovedlo. Na hodinkách IWC jsem vždy obdivoval propracovanost nejen po stránce vzhledu, ale i funkčnosti. Ta u téhle stupnice vzala za své a stal se z ní jen designový prvek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deff Odesláno 17. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2017 Pravda, bez datumovky by byly hezčí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colombo Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 Hm,zatuhle cenu jsem kdysi dávno měl parádní kabriolet.No to jsem byl ještě svobdný a bezdětný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Max David Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 No tak to je moc pěkný růžový skvost... Jen si nejsem úplně jistý jestli tam má být takhle ta datumovka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se