Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Moje limitka P66 100 let ČR kupovaná na přelomu listopadu a prosince 2018 stále skvěle čitelná (přiměřeně barvám trubic)...

• po měsících...
Odesláno
V 8. 1. 2025 v 14:29, Maple napsal:

Špatně se to fotí, ale pro představu hodinky se starým vs. novým tritiem vs. luminiscencí po nasvícení. Traser úplně vpravo kupovaný 12 roku zpátky jako dlouhodobě používané, takže věk tak 15+, druhé zprava po výměně číselníku a ruček za nové (velké poděkování pro www.chronoshop.cz), třetí zprava aktuální model s kombinací tritium + lumi. Staré tritium svítí logicky méně, ale v noci jsou takové hodinky stále čitelné i tak..

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Moc pekne srovnání 👍🏻

Odesláno
před 2 hodinami, Tomahawk77 napsal:

Zeptam se blbe, takze vymena trubic osvětleni na hodinkach Traser je mozna?

Ano, pokud jsou tedy pro konkrétní model u výrobce dostupné náhradní díly (mění se komplet ručky/číselník nejen samotné tritiové trubičky). Poptal jsem www.chronoshop.cz a naprostá spokojenost s výsledkem. Cena byla také ok.

Odesláno
před 3 hodinami, Maple napsal:

Ano, pokud jsou tedy pro konkrétní model u výrobce dostupné náhradní díly (mění se komplet ručky/číselník nejen samotné tritiové trubičky). Poptal jsem www.chronoshop.cz a naprostá spokojenost s výsledkem. Cena byla také ok.

Tak to je moc fajn, chtel bych si nejake Trasery poridit, ale nel jsem obavu prave o vymenu trubic po letech

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...