warann Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 (upraveno) Kolegou jsem byl dnes upozorněn, že Zenith se pochlapil a na parádní limitku The Zenith El Primero Original For HODINKEE, navázal i sériovkou Heritage 146. Osobně jsem z nich docela nadšenej a jelikož se tady (pokud jsem se nepřehlídl) nic moc zatím nepsalo, byla by škoda, aby to zaniklo. Zdroj a podrobnosti ZDE & ZDE Upraveno 8. února 2017 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 Super, konečně zase někdo udělal hodinky v rozumné velikosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 8. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 Jj, jsou krásný, pouzdro je super, i ten cifr (nejvíc se mi líbí ten sedivej z limitky), jen ta cena .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MR1990 Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 presne tak, len tá cena ... Celkovo super veľkosť, strojovňa a za mňa ten modrý ciferník Jj, jsou krásný, pouzdro je super, i ten cifr (nejvíc se mi líbí ten sedivej z limitky), jen ta cena .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.palas Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 Ty modrý! Velikost, sunburst, krásnej průhled. Na druhej pohled trochu rozpaky nad ručkama. Nejsou voni až moc subtilní? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MR1990 Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 Podľa mňa sú rúčky akurát k veľkosti hodiniek ... Ty modrý! Velikost, sunburst, krásnej průhled. Na druhej pohled trochu rozpaky nad ručkama. Nejsou voni až moc subtilní? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 Líbí se mi bicompax, cifr i ta velikost. Jen ty ručky jsou prostě moc vyzáblý. Chápu, že k osmatřicítkovýmu pouzdru nemužou dát ručky ze Stratosů, ale tohle je už podle mě moc. Minutová ručička je prakticky totožná s vteřinovkou chronografu. A čitelnost na tom šedým sunburst cifru Hodinkee limitky taky asi nebude nic moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deff Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 Čistý design, to se cení :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 9. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 (upraveno) Líbí se mi bicompax, cifr i ta velikost. Jen ty ručky jsou prostě moc vyzáblý. Chápu, že k osmatřicítkovýmu pouzdru nemužou dát ručky ze Stratosů, ale tohle je už podle mě moc. Minutová ručička je prakticky totožná s vteřinovkou chronografu. A čitelnost na tom šedým sunburst cifru Hodinkee limitky taky asi nebude nic moc.Já na to ještě koukal a ty původní měly běžný baton hands (přikládám jedno foto, co jsem v rychlosti našel), zatímco tyhle nový je mají na začátku i na konci zúžený (zda se tenhle tvar nějak jmenuje netuším). Hlavně mi však není jasný, proč zrovně tohle pozměnili, když jinak se předloze věnovali celkem obstojně. Upraveno 9. února 2017 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 9. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 (upraveno) Double, sorry Upraveno 9. února 2017 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 Přesně tak, kdyby použili velikost původních, tak je to mnohem lepší. Takhle tenoučký ručky jsem na chronech už dlouho neviděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se