Boudy Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 Hele volové a co se složit a vytvořit pro tomaSS jeho vlastní fórum a dokonce ho jmenovat MODem :-) bude tam mít narváno a může si nastavit pravidla. No a Ypoušovi může dát BAN ( ten bude nasranej, jak kdyby mu někdo zabouch dveře u autobusu před nosem) a bude se doprosovat odpuštění...Tož a bylo by to skoro naposled, co by se někdo na "dlouhodobě nespokojenýho" tomaSSe skládal... Bohužel by se brzy vrátil. Bo být tam sám a mít klid by ho nebavilo ...Tak aspoň sekci tady - třeba s názvem Něco chci, nemám na to a tak hledám donátory ...
Boudy Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 Se nesměj a pusť nějakej chlup ...Jinak navrhuji, že kdo už jede v nějakým tomaSSovom projektu, má přednost a může poslat peněz více...
TOMASS Odesláno 15. února 2017 Autor Nahlásit Odesláno 15. února 2017 nechci slovickarit, ale neoznacil to ze jsem klesl v nekterych komentarich na jeho urovej je ale fakt... v jakem prostredi clovek je, tak ho to utvari, tak nez mne to semele tak zkousim s tim v tomto vlaknu neco udelat a stavajici forma a zpusob komunikace ala YPO zde koukam vetsine vyhovuje Furt čekám, jak se postavíš k tomu, že jsi Ypa označil za psychopata...
Boudy Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 Už jen čekám na tomaSSův teatrální odchod z fóra... Celé fórum už nebude takové ...Za toho půl roku co je zde... A myslel to s námi i YPOušem dobře ...
Návštěvník qoyi Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 A já mám novou oblíbenou značku.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.