gs500e Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Odesláno 22. února 2017 našel by se někdo, kdo by dokázal poznat zda se jedná o originál nebo kopii? případně nějaké info k těmto hodinkám..nedokázu to sám specifikovat...díky za pomoc Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gs500e Odesláno 22. února 2017 Autor Nahlásit Odesláno 22. února 2017 bohužel neznám, ty hodinky jsem dostal... nikdy jsem hodinky bvlgari nestudoval, takže o nich absolutně nic nevím...dle googlu bych asi řekl, že to je nějaký šmuk...
Sborez Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Odesláno 22. února 2017 Tak už jenom to, žes hodinky dostal, by přece měl být jasný pokyn k tomu to sem vůbec nedávat. Pokud tedy nejseš vládní politik a nebyl to úplatek od lobisty. Pokud jsi vládní úředník a byl to úplatek od lobisty, tak jeho zájmy rozhodně neprosazuj :-)
gs500e Odesláno 22. února 2017 Autor Nahlásit Odesláno 22. února 2017 (upraveno) nechám za třicet litrů...šit stojí za to... Upraveno 22. února 2017 uživatelem gs500e
T1000 Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Odesláno 22. února 2017 Ahoj. Je to spíš lidová tvořivost, než vyloženě fejk . Pokud to byl skutečně dar, tak nejspíš od nepřítele.
gs500e Odesláno 22. února 2017 Autor Nahlásit Odesláno 22. února 2017 jinak díky za osvětu...naoplátku někomu daruji....automat běží hezky, nezpoždují/nepředbíhají se...zkusím to rozebrat a podívat se jaký tam je vůbec strojek...
gs500e Odesláno 22. února 2017 Autor Nahlásit Odesláno 22. února 2017 Ahoj. Je to spíš lidová tvořivost, než vyloženě fejk . Pokud to byl skutečně dar, tak nejspíš od nepřítele. nene, nebyl to ani tak dar, jako jen pozornost...hodinky se našly v koupeném bytě...tak vzhledem k tomu, že mám hodinky rád, tak mi je kamarád přinesl jako pozornost...
Sborez Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Odesláno 22. února 2017 Nemyslím, že by je někdo chtěl. Leda pro natočení něčehosi v tomto duchu :-)
gs500e Odesláno 22. února 2017 Autor Nahlásit Odesláno 22. února 2017 tak samozřejmě, že lidi co se v hodinkách alespon trošku vyznají tak je nebudou chtít...ale většina lidí je schopných si koupit hodinky v tržnici za 200kč, tak když jim daruji toto tak budou rádi...když se člověk podívá na bazoš co všechno za fejky se tam prodává za x tisíc...
Kid_A Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Odesláno 22. února 2017 Ted, kdyz vis, ze je to sunt, bude dalsi prodej nekomu, kdo nevi, ze je to sunt, prachobycejnej podvod.
gs500e Odesláno 22. února 2017 Autor Nahlásit Odesláno 22. února 2017 (upraveno) Ted, kdyz vis, ze je to sunt, bude dalsi prodej nekomu, kdo nevi, ze je to sunt, prachobycejnej podvod.děkuju, že mě označuješ za podvodníka...určitě je nebudu nikomu prodávat jako originál....prosím nesud mě podle hesla - podle sebe soudím tebe...promin, ale vyznělo to tak...děkuju ti moc.. Upraveno 22. února 2017 uživatelem gs500e
JohnDoe Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Odesláno 22. února 2017 Nezda se mi, ze by te tu kdokoli oznacil za podvodnika ci nejak soudil. Zato tvoje odpoved ma na prvni pohled ke slusnosti stejne daleko jako ten odpad na fotce k originalu.
gs500e Odesláno 23. února 2017 Autor Nahlásit Odesláno 23. února 2017 myslím, že je zbytečné abychom se ubírali tímto směrem. Je to škoda, co myslíš? nevím jak to tedy kolega výše myslel tím, když napsal "Ted, kdyz vis, ze je to sunt, bude dalsi prodej nekomu, kdo nevi, ze je to sunt, prachobycejnej podvod" ale nechme to být. Já děkuji za identifikaci, že se jedná o atrapu. Nyní by se spíše tento kousek měl objevit v rubrice padělky, fejky. Ať je to tak nebo ona, docela mě udivuje, že ačkoliv je to takový odpad (lidová tvořivost), tak že se hodinky nepředbíhají/nezpoždují. Máte tušení nebo nějaké zkušenosti s tím, jaké strojky se do takovýchto atrap dávají?
JohnDoe Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Odesláno 23. února 2017 Kolega ti pouze sdělil, co by znamenalo, kdybys je někomu dalšímu prodal. V mezích toho, jak jsem schopný rozumět psanému textu, tě z ničeho neosočil ani tě neoznačil za podvodníka, a tvoje odpověď byla podle mě docela nemístná. Co se tvého dotazu týče, ohledně padělků a informací o nich sis nevybral správné fórum.
gs500e Odesláno 23. února 2017 Autor Nahlásit Odesláno 23. února 2017 Vnímání textu a posouzení toho co je vhodné nebo naopak nemístné je přeci subjektivní vjem, který se může lišit osoba od osoby.Tvé vnímání kolegovi věty je taktéž možné, i s tímto výkladem se mohu ztotožnit.Jak říkám, nechme už toto pošťuchování být. Určitě jsem si toto fórum nevybral z toho důvodu, že by zde byli experit na padělky. Avšak sám jako neznalec jsme Vás požádal o pomoc při identifikaci. A dále se pak jedná spíše o diskuzi myšlenou v duchu zda se třeba někdo už s nějakými atrapami setkal a zda třeba nemá tušení jaké strojky se do nich dávají.
Kid_A Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Odesláno 23. února 2017 (upraveno) Rozhodne se timto smerem nebudeme ubirat. Vidim v jedne vete slova fejk, bazos, prodej...a muj vnitrni alarm setne spolehlive jako chronograf na Speedmasterech. Takze jsem Ti jen jednou vetou napsal, jak bych vnimam PRIPADNEJ (!) prodej tech fejkovych Bvlgari, cos tu postnul a dal pevne verim, ze je nikde nebudes prodavat (ani jako "repliku" nebo "kopii"). At se Ti vse dari a doufam, ze se zapojis do komunity fora i s nejakym normalnejsim kouskem. Jsme tu skoro vsichni moc fajn nadsenci...jen nemame radi fejky. Upraveno 23. února 2017 uživatelem Kid_A
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se