Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nevím jaké budou Vaše názory ale určitě mě zajímají. Po navštěvě přátel v USA a mé touze o značku BALL mě přivezli nečekaně hned 2 kousky. Foto jsem zatím nedokázal kvalitně proto přidám z www.ball na ta moje se nedá koukat.

--------

Jeremy EDIT: smazal jsem obrovské fotky, na které se doopravdy nedalo koukat.

post-1113-1200562567.jpeg

post-1113-1200562586.jpeg

Odesláno
Nevím jaké budou Vaše názory ale určitě mě zajímají. Po navštěvě přátel v USA a mé touze o značku BALL mě přivezli nečekaně hned 2 kousky. Foto jsem zatím nedokázal kvalitně proto přidám z www.ball na ta moje se nedá koukat.

Mně se Bally obecně líbí, tyto nejsou výjimkou, hlavně ty první se světlým ciferníkem. Co se mi však nelíbí jsou tvé fotky: nezmenšené a v takové kvalitě, že není poznat opravdu nic. Myslím si, že zde nikoho nezajímají (narozdíl od těch Ballů) tvoje dlaždice, které jsou na první fotce. A tu druhou jsi sem dával podle mě opravdu zbytečně: ty tam vidíš něco jiného než totálně bílé (vypálené) ciferníky a velmi rozmazané tahy?

JEstli můžu dotaz k těm světlým Ballům: ta "úsečka" je ukazatel rezervy chodu, že?

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

to objevitel - s dovolením doplňuji o pořádně zřetelné fotky

to lolohh - skutečně, ukazatel rezervy chodu

Barvy bohužel v obráceném gardu

Ball Enginer Master II Moonphase NM1082C-SAJ-WH

2089689036_643628202e_o104.jpg

Ball Trainmaster Powerglow NM1056D-SAJ-BK

2089704634_fcf1e29375_o842.jpg

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno

Děkuji za opravu a smazaní a jinak jsou v bílé barvě ty Moon phas ta tvoje fotka je reálná a ten ukazatel nátahu má trochu divnou svítící trubici rozdělenou na dvě barvy žlutá je delší a vyplňuje 2/3 ukazatele a poslední 1/3 je červená a značí plný nátah při pohledu z leva asi bych očekával obrácenou variantu ale jinak v noci paráda.

Odesláno
Jen takový dotaz naokraj. Nechceš se zbavit těch moonphasesů? :guitar:

Přiznám se že jsem byl zaskočen když se sešli oba kousky doma ale už tři dny se kochám a ještě jsem nevzal ani jedny na vzduch je to dilema. Pokud se chceš podívat a pojedeš přes PV stačí SZ.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...