xlaque Odesláno 19. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2008 Nova verzia "vlastneho kalibru" od Omegy,limitovana seria 160 kusov v roku 2008 a kolekcia konca roku 2008-8 modelov,4 v zlate a 4 v oceli. Kaliber 8611,rezerva chodu 55 hodin,annual calendar-hodinky "vedia",ktory mesiac ma 30 a ktory 31 dni,korekciu vyžaduje len februar. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jivl Odesláno 19. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2008 Cena v oceli? Já uvažoval o De Ville Hour Vision, ale kvůli preferenci kovového tahu jsem šel do Constellation (+ je měli na prodejně). Nelituji! Ale....? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 19. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2008 Cena v oceli? Já uvažoval o De Ville Hour Vision, ale kvůli preferenci kovového tahu jsem šel do Constellation (+ je měli na prodejně). Nelituji! Ale....? Velmi pěkná záležitost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 19. ledna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2008 Cenu som nenašiel nikde,ale klasicka Hour Vision stoji 4500-5000 eur,prirataj si pominany annual calendar,ktory môže cenu zvyšiť o cca dalši tisicku+množstvo vyrobenych kusov=odhadujem tak 7500-8000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se