Bells Odesláno 24. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2019 Já asi taky, ale jasno nemám. Přece jen je to starý model a jak dlouho se někde mohou válet...kdo ví, ale moc mi to ke koupi nepřidává. Pak taky sunburst mám již na Alpinerech, takže si říkám, jestli to nebude zbytečně moc podobné, bílé jsou jasný protiklad. No uvidím, asi si hodím mincí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin77 Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2019 Anebo bile 4ky GMT Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 24. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2019 Tak předělání svých na bílé jsem v hlavě měl, ale už jsem od toho upustil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin77 Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2019 Zvaz to jeste Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 25. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2019 No jsou super, né že ne, ale nebudu vymýšlet blbosti, to už by byl vážně extrém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 (upraveno) Uz tu bolo dlhsie ticho. Takze caute, aj ja sa hlasim do klubu. Posielam moje ?dvojcata?. Ospravedlnujem sa za foto, len tak narychlo mobilom. Neskor skusim nafotit aj nieco zrkadlom.. Upraveno 22. března 2020 uživatelem junior300 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 (upraveno) A sakra, 3/4 mojho vstupneho elaboratu neulozilo. Asi to boli len nepodstatne vylevy Alpinistu zaciatocnika. Upraveno 22. března 2020 uživatelem junior300 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans Gruber Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Juniore, krásné Alpinery! Je tu opravdu ticho, Alpina by mohla poslat do světa nějakou novou pecku, ale i starší modely mají pořád své kouzlo. Já dnes AL-750B4E6B Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 (upraveno) Paradne ich mas. No veru, nejaka nova pecka by potesila. Aj ked ako pises, mna tiez viac beru tie starsie. Tie posledne barvickove modely mi akosi nejdu "pres pysky" Upraveno 23. března 2020 uživatelem junior300 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 23. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Pěkné pánové, junior rovnou double Alpiner, ty se spolu docela perou ne? U mě stále stejně s Alpinery GMT No a ty barvičky bych zas tak nezatracoval, třeba tyto jsou vysloveně magické, škoda že mi ten tvar moc nesedí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 (upraveno) A vies, ze ani neperou.. Tak nejak sa vedia dohodnut Za prve GMT-cka su sluzobne starsie cca o rok, vyssia bere. Tie tyrkysove Alpinery su cerstva tohtorocna akvizicia. A hodinky rano beriem podla toho, co na seba navlecem, nech to dako ladi Jak zenska, viem.. Skor sa vtieraju do priazne ine kusy, kedze som tomu prepadol ako spravny chronomagor. Co sa tyka tych farbiciek, mal som na mysli hlavne tie rozne cierne, khaki a podobne Startimery vacsinou quartzove. Tie Startimery Heritage, co si uploadol, su praveze skvele. Aj ten dizajn puzdra by som mohol, krasny oldschool. Upraveno 23. března 2020 uživatelem junior300 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 (upraveno) Inak na nylon by ma to nenapadlo dat, ale nie je to vobec zle. Dobry tip na leto. Ja som skusat zatial len ciernu kozu, bez aj s bielym presitim, ale vratil som sa k origo tahu. Pre mna best. Paradoxne tie modre by som na tahu nechcel. Upraveno 23. března 2020 uživatelem junior300 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 24. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 Tak s tím střídáním dle oblečení ti naprosto rozumím, dělám to tak taky a ještě k tomu případně výměna řemínku za vhodnější apod. Ty různé shadow modely, nebo jak si je to nazvali taky moc nechápu, je to divné, není na tom nic vidět, nerozumím proč vůbec, ale co na výběr je i tak, takže dobré.Heritage jsou moc pěkné, i mě se to pouzdro líbí, ale jen na čumendum na ruce mi prostě nesedí, takže bohužel. Jinak co se týče nylonu, tak toto je chevron z Crown and Buckle a stal se jednou z mých nejoblíbenějších kombinací, protože je krásně pohodlný a přesně nastavitelná délka je k nezaplacení. Tah je samozřejmě tah, s tím jsou nejlepší, ale v mém případě je takový sezónní, když je zima, tak mi vadí jak studí, takže na zimu sundavám, užiju si všemožné kreace (zkoušel jsem toho dost, fotky jsou zde, případně v solo vlákně těchto Alpinerů, kdybys chtěl nějakou inspiraci) a při oteplení ho zase nandám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 Som rad, ze nie som za uplneho magora A ano, tiez som nakupil hromadu remenov, aj nejake tahy a hrajem sa. Podla nalady. Tak to je mozne, ten Heritage som na ruke este nemal. Mozno by som skonstatoval nieco podobne, sice nadhera, ale nie na ruke. Urcite ich ale pojdem niekedy pozriet. No tak dik za tip na dobry nylon. A tie tvoje foto mam napozerane, parada. Niektore napady preberiem, si myslim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladimírH Odesláno 31. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2020 Přidávám se s novým, nečekaným přírůstkem - Alpina Startimer Pilot Chrono. Hans je možná po půl roce ještě pozná Pokukoval jsem po AL-860S5AQ6B tak dlouho, až je nakonec přestali prodávat a protože jsem chtěl hodinky "jen tak, na lítačku", skočil jsem po těchto (Alpina Startimer Pilot Chrono (AL-371NN4S6B).Jak říkám, "...po zralém uvažování jsem se v afektu rozhodl..."Už jen zkrátit tah a o víkendu se zašít s foťákem někam, kde mne nikdo nebude rušit.Tak tady jsou, a sluníčko jim rozhodně neškodí : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans Gruber Odesláno 31. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2020 Jo poznávám je ...sakra, pár těch Alpin jsem měl, ale největší radost mě tehdy udělaly úplně první baterkáče AL-372B4S6B. Tyhle jsou super, ale někomu může vadit že na přímém světle jsou moc do fialova. Neodpustím si to....na lítačku? Kam teď v karanténím režimu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladimírH Odesláno 31. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2020 Právě proto jsem po nich skočil - ta barva na slunci je úžasná. Z tuctových se stanou uchvacující...A na lítačku je myšleno tam, kam bych si automat nevzal - třeba rytí zahrady, na projížďku na kole (i když v mém věku 50+ to už není žádné skotačení), vaření atd... Dlouho jsem hodinky nemohl nosit, tak si to teď vynahrazuji, byť na pravé ruce - alespoň mne nedře velká korunka jako některé ostatní kolegy AL-372 Big Date jsou na mojí útlou ručku už moc veliké - i když člověk si prý zvykne na všechno. Tak třeba někdy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 31. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2020 (upraveno) Sunburst maju teda lukrativny. Ale pilotky patria na remen, co ty na to? Upraveno 31. března 2020 uživatelem junior300 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans Gruber Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2020 Rios Typhoon se prodává ve 21mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladimírH Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2020 Už je objednaný modrý HIRSCH Runner... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se