Michal. Odesláno 18. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2023 Nový řemen (ten cordovan mám prostě rád) a pak aby k němu ladila i tužka no... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 18. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2023 Většinou netapetuji jednou fotkou víc vláken, ale teď žádnou novou nemám, světlo chabý, ale když na mě tohle vlákno vyskočilo, nemůžu ho jen tak přejít @Spok ví Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 19. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2023 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 19. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2023 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 19. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2023 Máte to krásný hoši, asi mě to taky jednou čeká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 19. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2023 I tohle musím šoupnout i sem - to sem prostě patří Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stodic Odesláno 20. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2023 před 9 hodinami, Radik napsal: I tohle musím šoupnout i sem - to sem prostě patří Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Radost pohledět! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hodnypan Odesláno 30. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2023 Nejak jsem tu nezaznamenal tyto, za me laska na prvni pohled https://nomos-glashuette.com/en/club/club-sport-neomatik-petrol-745 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 30. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2023 Za mě taky, jen v modrém, ale to už není Campus série, pokud myslíš tohle vlákno. A i cena je cca dvojnásobná. Ale krásný jsou, to nepochybně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 11. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2023 Ahoj, je tu nějaký majitel modelu “Club Campus 38,5mm” z Brna, který by zašel na kávu a nechal mě hodinky vyzkoušet? Dušan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hodnypan Odesláno 29. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2024 Nový barvičky Club Campus: the graduation watch | NOMOS Glashütte (nomos-glashuette.com Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 1. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2024 Budu mít modrou variantu na testování. Když to vše klapne, tak naházím nějaké fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 17. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2024 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal. Odesláno 18. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2024 Pěkné jsou. Díky za fotku. Campusy mám šedé. Barevné, jsem si říkal, bych asi nedal, ale tyhle by asi šly ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 18. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2024 Mel jsem cluby v ruznych velikostech a s ruznym pohonem. Ale nikdy jsem nedal tu mezeru mezi remenem a pouzdrem. Kristaboha, kdyby ji udelali mensi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 23. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2024 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tulo Odesláno 23. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2024 Dnes bol pekný deň Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se