Michal. Odesláno 18. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2023 Nový řemen (ten cordovan mám prostě rád) a pak aby k němu ladila i tužka no...
Radik Odesláno 18. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2023 Většinou netapetuji jednou fotkou víc vláken, ale teď žádnou novou nemám, světlo chabý, ale když na mě tohle vlákno vyskočilo, nemůžu ho jen tak přejít @Spok ví
Toblin Odesláno 19. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2023 Máte to krásný hoši, asi mě to taky jednou čeká
Radik Odesláno 19. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2023 I tohle musím šoupnout i sem - to sem prostě patří
Stodic Odesláno 20. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2023 před 9 hodinami, Radik napsal: I tohle musím šoupnout i sem - to sem prostě patří Radost pohledět!
hodnypan Odesláno 30. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2023 Nejak jsem tu nezaznamenal tyto, za me laska na prvni pohled https://nomos-glashuette.com/en/club/club-sport-neomatik-petrol-745
Radik Odesláno 30. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2023 Za mě taky, jen v modrém, ale to už není Campus série, pokud myslíš tohle vlákno. A i cena je cca dvojnásobná. Ale krásný jsou, to nepochybně.
Dushakx Odesláno 11. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2023 Ahoj, je tu nějaký majitel modelu “Club Campus 38,5mm” z Brna, který by zašel na kávu a nechal mě hodinky vyzkoušet? Dušan
hodnypan Odesláno 29. února 2024 Nahlásit Odesláno 29. února 2024 Nový barvičky Club Campus: the graduation watch | NOMOS Glashütte (nomos-glashuette.com
Dushakx Odesláno 1. března 2024 Nahlásit Odesláno 1. března 2024 Budu mít modrou variantu na testování. Když to vše klapne, tak naházím nějaké fotky.
Michal. Odesláno 18. března 2024 Nahlásit Odesláno 18. března 2024 Pěkné jsou. Díky za fotku. Campusy mám šedé. Barevné, jsem si říkal, bych asi nedal, ale tyhle by asi šly ...
Kid_A Odesláno 18. března 2024 Nahlásit Odesláno 18. března 2024 Mel jsem cluby v ruznych velikostech a s ruznym pohonem. Ale nikdy jsem nedal tu mezeru mezi remenem a pouzdrem. Kristaboha, kdyby ji udelali mensi
tr0t3l Odesláno 16. května Nahlásit Odesláno 16. května Dnes mi prišli NIght Sky 38,5 mm (ref. 722), objednal som ich na kovovom náramku bál som sa L2L, ale na 17 mm ruke sedia v pohode, je to asi aj vďaka malej výške (8,5 mm). V minulosti som si skúsil objednať menší model v bledomodrej a nelúbili sa mi, ale toto je iná káva. Farba je naživo krásna, žiaľ sa nedá celkom zachytiť. Náramok by mohol byť o niečo ohybnejší, to je asi jediná výhrada, ale aj tak sa budem hrať s NATO remienkami 6
tr0t3l Odesláno 21. května Nahlásit Odesláno 21. května (upraveno) Hodinky som teraz nosil 5 dní vkuse. Spravili mi +5s, teda 1s/deň. Skúšal som ich na nato strape, aj na originál ťahu, nosia sa veľmi pohodlne, výška 8 mm je skvelá. Matná modrá ma nesmierne baví, dlho som hľadal takýto ciferník, 3 hodinky som za posledný rok a pol vrátil, alebo obratom predal, ale teraz som spokojný. Asi rok som mal Omegy DeVille Prestige, ktoré sú síce elegantnejšie, ale považujem ich za relatívne podobné hodinky. Musím povedať, že Nomos za polovičnú cenu ponúka oveľa viac muziky. Je to základný model, ale na zoznámenie so značkou super, už pozerám po drahších modeloch. Upraveno 21. května uživatelem tr0t3l 3
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se