Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 9 hodinami, Radik napsal:

I tohle musím šoupnout i sem - to sem prostě patří :)

20230119_190910.jpg.97ec77a12edae9913731c9ffca302283.jpg

Radost pohledět!

• po 2 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno

Ahoj,

je tu nějaký majitel modelu “Club Campus 38,5mm” z Brna, který by zašel na kávu a nechal mě hodinky vyzkoušet? 

Dušan

• po měsících...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Mel jsem cluby v ruznych velikostech a s ruznym pohonem.  Ale nikdy jsem nedal tu mezeru mezi remenem a pouzdrem. Kristaboha, kdyby ji udelali mensi :(

• Po roku...
  • po měsíci...
Odesláno

Dnes mi prišli NIght Sky 38,5 mm (ref. 722), objednal som ich na kovovom náramku :) bál som sa L2L, ale na 17 mm ruke sedia v pohode, je to asi aj vďaka malej výške (8,5 mm). V minulosti som si skúsil objednať menší model v bledomodrej a nelúbili sa mi, ale toto je iná káva. Farba je naživo krásna, žiaľ sa nedá celkom zachytiť. Náramok by mohol byť o niečo ohybnejší, to je asi jediná výhrada, ale aj tak sa budem hrať s NATO remienkami :) 

Attachment0.thumb.jpeg.d1ff79c8b5c598243a170f7034a5aad2.jpeg

Attachment1.thumb.jpeg.763726554094539d9fbd50b6f868ab78.jpeg

• Like 6
Odesláno (upraveno)

Hodinky som teraz nosil 5 dní vkuse. Spravili mi +5s, teda 1s/deň. Skúšal som ich na nato strape, aj na originál ťahu, nosia sa veľmi pohodlne, výška 8 mm je skvelá.

Matná modrá ma nesmierne baví, dlho som hľadal takýto ciferník, 3 hodinky som za posledný rok a pol vrátil, alebo obratom predal, ale teraz som spokojný.

Asi rok som mal Omegy DeVille Prestige, ktoré sú síce elegantnejšie, ale považujem ich za relatívne podobné hodinky. Musím povedať, že Nomos za polovičnú cenu ponúka oveľa viac muziky. Je to základný model, ale na zoznámenie so značkou super, už pozerám po drahších modeloch. :D

Attachment01.jpeg

Upraveno uživatelem tr0t3l
  • Like 3

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...