Bisifen Odesláno 1. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2017 Musel jsem se taky pochlubit. Tady jsou ty moje první automaty, bůh ví, kam to až zajde Zatím spokojenost, uvidíme jaká bude odchylka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiribartl Odesláno 1. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2017 Chvalihodny zacatek s automatem, jdes do toho tou spravnou nohou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
number.beast Odesláno 2. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2017 Tak nakonec takle jo? Jsou pěkné. Nahoď nějaký wrist shot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumbal22 Odesláno 3. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2017 Gratulujem, prvé automaty sú významný krok. Moje boli Hamilton Khaki Navy a do dnešného dňa som sa ich nevzdal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 3. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2017 Tak moje první automaty, navíc Seiko, jsou přesně ty co jsi vybral. Já je mám jen na kůži. Jsou super. Výborná přesnost +2s/den. Mám je třičtvrtě roku a maximální spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bisifen Odesláno 3. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2017 Já mám přesnost zatím -12/den. Po dvou dnech, může se to změnit. Bohužel co jsem tady tak pročítal, tak většinou se hodinky po těch 2 měsících spíše zpomalí než zrychlí takže se mi odchylka asi zvětší. Trochu jsem doufal že mi budou chodit do plusu, jedno kolik ale aspoň bych se nenásilnou formou naučil chodit dřív Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 3. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2017 Hele mě šly taky jako nový do mínusu asi 18s. Nechal sem je seštelovat. Trvalo to pár minut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 3. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2017 V 3. 4. 2017 v 14:01, Bisifen napsal: Já mám přesnost zatím -12/den. Po dvou dnech, může se to změnit. Bohužel co jsem tady tak pročítal, tak většinou se hodinky po těch 2 měsících spíše zpomalí než zrychlí takže se mi odchylka asi zvětší. Trochu jsem doufal že mi budou chodit do plusu, jedno kolik ale aspoň bych se nenásilnou formou naučil chodit dřív Chvíli počkej s tím seřizováním a nech je trochu rozběhnout a sednout. Řešil bych to až po cca 3-4 měsících intenzivního nošení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se