Přejít na obsah

Výběr Biku

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 92
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

No super, tak teď v tom zas guláš, ale tak je to vždy. Vždy se najdou zastánci toho či onoho. 

Takže konečný výběr:

GT Karakoram Elite 29" 2017 Merida Big.Nine 300 2017 Specialized Rockhopper Comp 29 2016

Ještě budu trochu doufat, že na prodejně budou mít něco novějšího co na web ještě nestihli dát.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když to vezmu z pohledu rámu, jaká značka je nejlepší pro úpravy ( z těch co mám na výběr )? Nebo je to ve směs jedno a díly jsou univerzální, teď se ptám jako úplný laik ( idiot :D ) který tomu vážně moc nerozumí.

Odkaz ke komentáři

V 9. 4. 2017 v 14:26, Cleric napsal:

Když to vezmu z pohledu rámu, jaká značka je nejlepší pro úpravy ( z těch co mám na výběr )? Nebo je to ve směs jedno a díly jsou univerzální, teď se ptám jako úplný laik ( idiot :D ) který tomu vážně moc nerozumí.

name každým kole můžeš vyměnit komponenty,je otázkou proč, pokud chceš něco slušného pritlac hned u nákupu
Odkaz ke komentáři

Aha jasně chápu, takže teď koupím za cca 20K a za rok či dva si koupím prostě lepší za víc kaček..... Tohle už dál nebudu řešit. Pár kousků mám vybraných, ty si zítra vyzkouším a podle toho co mi sedne více to koupím.

Všem díky za rady a zítra sem hážu fotečku nového biku :D nebo spíš tedy do příslušného vlákna :D 

Odkaz ke komentáři

Hlavne si vyskúšaj na ktorom sa cítiš pohodlne, každému sadne niečo iné. A s tým 29" si stotožnený? Ak budeš jazdiť v teréne, tak bude mať horšiu manévrovateľnosť ako 27,5. 27 mička je taký kompromis medzi 26 a 29. Záleží na tom kde budeš jazdiť, tak podľa toho vyber aj veľkosť kolies. Mne napríklad 29 na nesadla a kúpil som 27,5. Ak si vyššej postavy, tak 29 OK, ale ak si nižší, tak by som si to rozmyslel.

Odkaz ke komentáři

Toto si naozaj dobre vyskúšaj, aby si potom nebol sklamaný. Pre mňa to bol dosť veľký rozdiel sedieť na 29 a potom na 27,5.  

Niečo si o tom aj prečítaj je toho plný net. Radšej zbehni do nejakého iného obchodu kde je väší výber len tak vyskúšať, aby si to vedel porovnať a potom sa rozhodni.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...