dehyd Odesláno 20. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2006 ...tmavě modrá varianta... >>>beny: jestli máš, vlož sem foto, nebo alespoň link na tu modrou variantu - rád bych provedl vizuální "konfrontaci" s dražšími, modrými švýcarskými "bratříčky" jako Omega Seamaster a TH 2000 Aquaracer.
LIMITED Odesláno 21. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2006 tmavě modrá varianta - ta modrá je jiná na foto a jiná na ve skutečnosti, je tak tmavá že je skoro černá. spíš bych řek černomodrá.
marosh Odesláno 21. dubna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 21. dubna 2006 Díky za všechny Vaše postřehy, názory i dotazy. Je pravda, že v tom mám teď ještě větší guláš, než jsem měl před založením vlákna. Když jsem ten můj výběr viděl pod sebou na fotkách, tak se mi nejvíc líbily ty první(tm.modré), ale i o chvíli později jsem se zakoukal do oranžové varianty a na SKZ 211 jsem přestal myslet, pro jejich přílišnou "hračkovitost" a přitom jsem je vybral jako úplně první model, který bych chtěl na tuty. Pak jsem si přečetl diskusi, kterou jsem rozpoutal a jsem opravdu v ... to dehyd: - měl bych je k normálnímu nošení, jak tady často používáte termín k "casual" oblečení, v oblecích moc nechodím a k nim bych si určitě nevzal 211 to gandalf: - nejsem žádný scuba diver, nebo-li "nurek" (jak říkáme v Karviné),takže normální nošení, samo - u moře bych je vykoupal to vlastimil: - na e-shopu 21.jewels.com je mají za 179,-$ včetně dopravy, no clo a DPH? To záleří na celníkovi a jeho manželce. (Jestli ho moc nesere a on má pak blbou náladu, kterou si nosí do práce)Řadě lidí na tomto fóru, kteří si je pořídili, přišly bez cla a DPH.Tak věřím, že budu mít štěstí i já. Suma sumárum: Vaše názory mě přiměly opět zvážit model č.3, takže to mu dávám ještě den, max.dva a provedu rozhodnutí, do kterých půjdu. P.S.Zcela potvrzuju, že chronomag je třeba registrovat mezi drogy. Objevil jsem ho před týdnem a zcela mě to pohltilo. V práci před ním sedím 95% pracovní doby a čučím a čučím, hledám, porovnávám atd. Díky všem tady povolaným.
beny Odesláno 21. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2006 V podstatě musím souhlasit s Dehydem, jsou velmi tmavě modré, po porovnání ještě vložím jeden obr.
obiwan Odesláno 25. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2006 marosh> ještě jednou zamíchám diskusi. Včera mi přišly z 21jewels ty prostření - oranžové. Já jsem zase chtěl hodinky "na litačku" (jak se říká u nás v OV) a bílé nebo tmavé mi připadly příliš všední nebo spíše moc usedlé. Hodinky jsou parádní a ve skutečnosti podstatně hezčí než na obrázku. Ta oranžová má barvu světlejšího pomeranče a v kombinaci s tmavou lunetou vypadá zajímavě. Clo nebylo žádné - na krabičce byla nálepka "SINGAPORE DOLLARS 9,65". Nevím, zda to byla cena poštovného nebo finta Frddyho, prostě to přišlo bez průtahů.
Jerryl Odesláno 25. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2006 Já bych bral po velkém váhání ta 3. , ale v tmavě modré. Podmiňovací způsob používám schválně, protože vzít si je do vody, tak se hnedle mrskám u dna. 2 obiwan: Prosím tě, na kolik to vyšlo s cestovným, prostě kompletní pořizovací cena. díky
obiwan Odesláno 25. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2006 Kupoval jsem variantu s gumovým tahem a cena na www.21jewels.com byla 125,-$ včetně dopravy. Z účtu v bance se mi odečetlo 2964,50 Kč.
Kasper Odesláno 5. května 2006 Nahlásit Odesláno 5. května 2006 Osobne rozmyslam nad tymto titanovym modelom...len ho najst za slusnu cenu - nove stoja cca. 419 USD
marosh Odesláno 5. května 2006 Autor Nahlásit Odesláno 5. května 2006 Osobne rozmyslam nad tymto titanovym modelom...len ho najst za slusnu cenu - nove stoja cca. 419 USD Jak se na ta fota dívám, tak mi příjde, že ty super cibule musí být oblíbené v Iráku, Palestině, Jemenu, Egyptě, prostě všude, kde vládne klid a mír v duši. Protože zcela jistě mají místo kalibru trošku toho dobrého plastiku... Vypadají naprosto explozivně.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se