gor88m Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2017 (upraveno) Zdravím, mohl by mi někdo prosím poradit dobrého hodináře pro opravy a údržbu sovětský/ruských hodinek v Praze? Bohužel pan Frýdl již není k zastižení ve zlatnictví Janka... Vím, že je na fóru přímo sekce pro opravy hodinek, ale snad si tady toho všimne více lidí, kteří mají tu správnou informaci Děkuji za každou dobrou radu Upraveno 9. dubna 2017 uživatelem gor88m
mkshort Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2017 Koukám, že každý si svého hodináře hýčká a nechce se dělit s ostatními, co kdyby se na něj pak nedostalo...Mám stejný problém, také jsem využíval služby pana Frýdla. Třeba si najde v Praze nové prostory a zase začne.
Bayard Odesláno 23. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2019 Mám jedny Poljot intl. s šroubovací korunkou. To ve spojení s manulním nátahem není moc dobré. Nějaký dobrý opravář na výměnu korunky? MS Kraj
Hardslimer Odesláno 24. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2019 Bayarde, priprav se na to, ze nejde jen vymenit korunku. V korunce je zavit, ktery sroubujes do krcku pripevnenem na pouzdru.Sice netusim co to mas za silenost, ale zda se mi, ze vymenit strojek te vyjde levneji.
hodinar 1953 Odesláno 17. června 2020 Nahlásit Odesláno 17. června 2020 Je otazne,ci taku korunku bude sete niekto mat!Ja tiez taku nemam,nemal som novu na sklade ,vzdy ostala po opravach co v nich bola.
Milan156 Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Odesláno 10. října 2020 Tchán mi přinesl tyto hodinky, abych mu pomohl dat je do kupy - mají pro něj citovou hodnotu. Jsou stržené a chybí tam levá korunka. Případně mi napadlo i vyměnit sklo pokud by bylo dostupné. Nemam s ruskými ani starými hodinkami vůbec žádnou zkušenost. Vyčetl jsem poljot, 3133, 26 kamenů, sturmanske. Byly za vojenskou výsluhu. Rád bych servis/ opravu svěřil do dobrých rukou ideálně Praha a okolí. Poradíte prosím někoho?
mkshort Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Odesláno 10. října 2020 Mozna tady, ale nemam osobni zkusenost. Vyuzival jsem p. Frydla, pokud to jeste slo. http://www.prazskehodinarstvi.cz/Sklo nech, jen vylesti jemnou brusnou pastou. Na zbytek bude u hodinare asi problem s nahradnimi dily. Takze pak eBay a honit dil po dile...Sent from my iPhone using Tapatalk
Saddam Odesláno 12. února 2021 Nahlásit Odesláno 12. února 2021 Buďte pozdraveni, vážení. Máte někdo tušení, kde by se dala sehnat originální korunka na Starty? Čas od času, když mě to popadne, tak chvíli pátrám, ale zatím nic... Trochu mi to na nich kazí dojem, jinak jsou docela slušný. Po kompletní rozborce jdou celkem dobře a s modrým Hirschem Highland se člověk nemusí stydět je vzít na ruku... Totéž platí o Mirech, tam by ovšem bylo potřeba vyměnit i ohnutou natahovací hřídel. Tak kdyby někdo měl nějaký nápad...
Návštěvník eloga Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Odesláno 1. března 2021 Zkus hodinář Frýdl, Nymburk. Starty jsou slušný.
mkshort Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Odesláno 1. března 2021 Ta od tech Miru vypada podobne jako ta od Poljotu, kterou mi p. Frydl kdysi menil, takze by ji mohl mit. Sent from my iPhone using Tapatalk
mkshort Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Odesláno 1. března 2021 Ta poljotska je tady. Pomohl jsem si vyrezem fota z netu, neb nemam hodinky prave pri ruce.Sent from my iPhone using Tapatalk
mkshort Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Odesláno 1. března 2021 A jeste jsem si vzpomnel, ze takovouhle konickou maji automaty Slava zvane Tank. Vyrez fota z netu. Sent from my iPhone using Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se