mat Odesláno 25. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2008 Musím se pochlubit, co přinesl ježíšek... Z hodinek jsem nadšenej. Zároveň mi ježíšek přinesl i novej fotoaparát, tak se s oběma sžívám... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 25. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2008 Ty jsi musel být teda celej rok hodnej :-) Jsou pěkný... Musím se pochlubit, co přinesl ježíšek... Z hodinek jsem nadšenej. Zároveň mi ježíšek přinesl i novej fotoaparát, tak se s oběma sžívám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 25. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2008 Taky si jich užívám, ale moc je nenosím. jsou pěkné, čistě zpracované a příjemně se nosí... Bohužel, trošku menší... Jinak naprostá spokojenost, byla sice nutná výměna pásku- originál je docela nekvalitní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mat Odesláno 25. ledna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2008 Taky si jich užívám, ale moc je nenosím. jsou pěkné, čistě zpracované a příjemně se nosí... Bohužel, trošku menší... Jinak naprostá spokojenost, byla sice nutná výměna pásku- originál je docela nekvalitní. Myslíš ten kovovej tah? Mně přijde docela kvalitní. Přesto už je mám na řemínku Dimodell. Přece jen myslím, že kůže se k nim hodí víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 25. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2008 Hezký ... Fakt je ten kovovej tah nekvalitní?!? Ani to tak nepřijde ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 28. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2008 Ne kovovej! originál kožený... je takový jako by plastový, tvrdý a nepodajný. kovové pásky já nějak nemusím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreas.ks Odesláno 28. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2008 Krásný kousek, blahopřeji... Taky jsem nad ním uvažoval, nakonec jsem neodolal výhodné nabídce a pořídil černé Seiko Spirit... Ale jak tak koukám na Tvoje fotky, myslím, že těm Orientům se stejně nevyhnu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mat Odesláno 28. ledna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2008 Krásný kousek, blahopřeji... Taky jsem nad ním uvažoval, nakonec jsem neodolal výhodné nabídce a pořídil černé Seiko Spirit... Ale jak tak koukám na Tvoje fotky, myslím, že těm Orientům se stejně nevyhnu... Dík, já zas uvažoval o Spiritech, ale zatoužil jsem po rezervě chodu (zbytečnost, ale líbí se mi). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 2. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2008 Krásný kousek, blahopřeji... Taky jsem nad ním uvažoval, nakonec jsem neodolal výhodné nabídce a pořídil černé Seiko Spirit Mozes sem dat zopar fotiek Seiko Spirit na ruke? D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se