TomT Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2017 Ahoj,při výběru hodinek jsem narazil na značku Thomas Earnshaw model Longcase 43 mě uchvátil, ale když jsem se zeptal známého, hodináře, tak o této značce nevěděl a celé se mu to moc nezdálo. Když jsem hledal tak se na našem trhu neobjevuje moc prodejců kteří by je nabízely a když už tak to byly pro mě podezdřelé e-shopy. Proto bych se rád zeptal zda nemáte někdo s touto značkou zkušenosti a pokud ano byl bych rád za radu. Děkuji.
Micey Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2017 (upraveno) Normalni cinska hodinka se super osklivym a malym strojkem.. jestli se ti libej, kup si je, ale kvalitu necekej. Upraveno 19. dubna 2017 uživatelem Micey
rayethon Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2017 (upraveno) Jeden z tisicovek radobybrandovych vyrobcu, ktery nakoupil v Cine velmi levne velkou serii low cost hodinek, prihodil na ne 300% marzi a prodava je v EU jako luxusni - v posledni dobe je to velmi popularni a najde si to sve zakazniky. Rozhodne neverim tomu swiss made - ostatne v Cine ti vytvori co chces. Hodinky se daji najit bez nazvu vyrobce v ruznych cinskych eshopech. V teto cenove hladine jiste najdes lepsi kusy od renomovanych vyrobcu, tohle je obycejny cinsky smejd hrajici si na neco co neni. Upraveno 19. dubna 2017 uživatelem rayethon
TomT Odesláno 19. dubna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 19. dubna 2017 Dík přesně to jsem očekával ale utvrdil jsi mě v tom. Rozhodně si je nekoupím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se