Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,

při výběru hodinek jsem narazil na značku Thomas Earnshaw model Longcase 43 mě uchvátil, ale když jsem se zeptal známého, hodináře, tak o této značce nevěděl a celé se mu to moc nezdálo. Když jsem hledal tak se na našem trhu neobjevuje moc prodejců kteří by je nabízely a když už tak to byly pro mě podezdřelé  e-shopy. Proto bych se rád zeptal zda nemáte někdo s touto značkou zkušenosti a pokud ano byl bych rád za radu. 

Děkuji.

Odesláno (upraveno)

Normalni cinska hodinka se super osklivym a malym strojkem.. jestli se ti libej, kup si je, ale kvalitu necekej.

Upraveno uživatelem Micey
Odesláno (upraveno)

Jeden z tisicovek radobybrandovych vyrobcu, ktery nakoupil v Cine velmi levne velkou serii low cost hodinek, prihodil na ne 300% marzi a prodava je v EU jako luxusni - v posledni dobe je to velmi popularni a najde si to sve zakazniky. Rozhodne neverim tomu swiss made - ostatne v Cine ti vytvori co chces. Hodinky se daji najit bez nazvu vyrobce v ruznych cinskych eshopech. V teto cenove hladine jiste najdes lepsi kusy od renomovanych vyrobcu, tohle je obycejny cinsky smejd hrajici si na neco co neni.

Upraveno uživatelem rayethon

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...