Přejít na obsah

OMEGA Speedmaster Professional 40th Anniversary

lolohh

Doporučené příspěvky

Tenkrat jsme si o nich povidali se Snowem ;) Coz o to, oni se sehnat daji a vetsinou kupodivu celkem snadno, ale problem je vzdycky ta nehorazna suma co za ne ti prodejci chteji ;) Tyhle maji celkem pekny cislo 0444/2500. Trosku bych se bal stavu hodinek, protoze podle fotek se urcit prakticky neda ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tenkrat jsme si o nich povidali se Snowem ;) Coz o to, oni se sehnat daji a vetsinou kupodivu celkem snadno, ale problem je vzdycky ta nehorazna suma co za ne ti prodejci chteji ;) Tyhle maji celkem pekny cislo 0444/2500. Trosku bych se bal stavu hodinek, protoze podle fotek se urcit prakticky neda ;)

Aha, tak to pardon, já si pamatoval (blbě), že se někomu líbí a že jsou špatně k sehnání. A oni se vám "jen" líbí. Až na tu cenu, která je opravdu vysoká.

Odkaz ke komentáři

Aha, tak to pardon, já si pamatoval (blbě), že se někomu líbí a že jsou špatně k sehnání. A oni se vám "jen" líbí. Až na tu cenu, která je opravdu vysoká.

Vysoká? Ehmm... někde tu je diskuze, že by člověk měl mít hodinky bajvoko ve výši svého měsíčního platu. Takže z toho mi vyplývá, že žádné cena není dost vysoká, pouze máme malé platy :thumbsdown_anim: ;)

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...