Bobby K Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2017 Zdravím vespolek,rád bych poprosil o radu. Na těchto hodinkách je u day "MER", znamená to, že byly určeny pro francouzský trh? Máte s tím někdo zkušenost? Jsou pak hůře prodejné, atd?Předem děkuji za Info a jsem s pozdravem, Bob. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2017 Tam není den v týdnu ve víc variantách, ale pouze v jedné? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2017 Předpokládám, že tam mají jako druhou anglickou nebo německou verzi. Nezkoušel jsi to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobby K Odesláno 23. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2017 Aha, to by vše vysvětlovalo.. Jedu se na ně teprve podívat.. Měl jsem Twin Timy, ale varianty jazyka na nich nebyly. (I když den myslím taky ne..) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanz Odesláno 3. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2017 Aha, to by vše vysvětlovalo.. Jedu se na ně teprve podívat.. Měl jsem Twin Timy, ale varianty jazyka na nich nebyly. (I když den myslím taky ne..)Daj prosím info či majú varianty iného jazyka. Ďakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dusekcz Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2017 Mam presne tenhle tip ( od konce brezna) a jsem stale nadseny. Mel jsem stejny dotaz ohledne datumu a prodejce mi vse objasnil. Vzdy jsou dve verze datumu, anglicky a francouzsky. Takze bez obav, je tam i anglictina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biggus_Dykus Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 Ahoj, nosíte je někdo? Jste s nimi spokojení? Mě se líbí, že nejsou zbytečně přeplácané. Zkoušel jsem je na SEW 2018 a vypadají dost elegantně. Do práce do kaclu mi přijdou skvělé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 su naderne, vzdy som tieto jednoduche carrery obdivoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biggus_Dykus Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 Dnes jsem u Hanáka v Brně zkoušel model bílým cifrem. Na fotkách nevypadal zvlášť hezky, ale ve skutečnosti paráda. Zatím můj favorit ze všech variant. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidv Odesláno 3. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2018 (upraveno) Taky davam fotku svych - koupenych zde na foru. Jsou to skvely hodinky. Vypadaji uzasne. Nazev dne se preklapi mezi EN/FR variantou. Upraveno 3. prosince 2018 uživatelem davidv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biggus_Dykus Odesláno 9. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2018 Nakonec jsem po přemítání, které hodinky kouit vybral právě tyto. Líbí se mi, že jsou bez zbytečných komplikací. Bílý ciferník je velice přeledný. Neutrální ve svém výrazu a doufám, že jen ak nepodlehne modní vlně (jako nap. modré cifry). Čitelnost, o kteoru jde především je výborná. Zlaté indexy přidávají hodinkám na exluzivitě.Jinak jsem si jistý, že 99 lidí ze sta nebude tušit, jak drahé jsou atd. Ale lidé, se kterými se stýkám a kteří mají v hodinky v oblibě je jist budou umět ocenit :-)Za pár dnů již budou doma :-)Akorát neví, co se starými quartz strojky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biggus_Dykus Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2018 Po navsteve u Hanaka v Brne jsou hodinky doma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biggus_Dykus Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2018 Ahoj,nevíte jakou šířku koženého pásku mají tyto hodinky? Nevyčetl jsem to nikde na netu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeli52 Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2018 Nejjistější to bude změřit, jestli má pouzdro velikost 41 mm, tak pásek by měl být 20 mmhttps://forums.watchuseek.com/f25/carrera-blue-day-date-strap-options-pics-please-3659738.htmlhttps://www.chrono24.ch/tagheuer/tag-heuer-mens-war201eba0723-carrera-calibre-5-watch--id9429252.htm (pouzdro 39 mm by mělo mít 19 mm, ale to jsem v day-date variantě neviděl) Ahoj,nevíte jakou šířku koženého pásku mají tyto hodinky? Nevyčetl jsem to nikde na netu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biggus_Dykus Odesláno 22. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2018 Ahoj. Diky za tip. Nedalo mi to a sehnal jsem posuvku. Origo tah je cca 19.5 mm a mezera tech 20 mm. Po ranu ale blbe vidim a mozna mi nejaka desetinka lita. Pro moje dovzdelani, plati za pasek 20 mm ma Siri 20 mm Nebo se vejde do mezery 20 mm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeli52 Odesláno 22. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2018 Do mezery 20 mm přijde pásek 20 mm. Fyzická šířka koženého pásku se může v desetinách mm lišit kus od kusu (či výrobce). Není to ocel, tak se na desetiny mm nehraje. Kůže je poddajná a přizpůsobí se. U hodně hrubých kožených řemenů může být problém, když je málo místa mezi stežejkou a pouzdrem. Ale podle fotek Calibre 5 s originálním koženým řemenen tam mezera celkem je, tak by neměl nastat ani komplikace s hrubším řemenem. Pro moje dovzdelani, plati za pasek 20 mm ma Siri 20 mm Nebo se vejde do mezery 20 mm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biggus_Dykus Odesláno 22. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2018 Diky za info. Tak Ted me ceka narocny ukol vybrat nejaky pekny remem. Tusim ze hnedy krokodyl bude ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biggus_Dykus Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 Může mi někdo z majitelů poradit, za jakou se hodinky "zaběhnou"? Mám je necelý měsíc a zatím je chyba několik minut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 8. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2019 co to znamena niekolko minut? 2? 10? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobby K Odesláno 8. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2019 To Biggus: To není možné.. Nemáš je zmagnetizované? Zajdi někam do Tagu, měli by Ti je zdarma odmagnetizovat a pak stopni přesně vteřiny/den.. Resp. udělej to před i po..S pozdravem, Bob. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se