Biggus_Dykus Odesláno 12. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2019 Ahoj. Ted jsem je seřizovat a byly to cca dvě minuty zpoždění za 3 týdny. Někde v diskuzích jsem četl, že se hodinky musejí zaběhnout. Budu to ještě měsíc pozorovat a pak uvidím. Kupoval jsem je nově před Vánocemi v Brně u Hanáka a zmagnetizované být nemůžou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 12. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2019 To je -6s/den, uplna pohoda a standard na etu. Skus sledovat ci je to -6 kazdy den, alebo povedzme jeden den -20, dalsi +14, atd... Ak je to stabilnych -6 cca, tak by som to neriesil. Kazdopadne to nie je dovod na reklamaciu, ale mozes si ich dat postelovat na svoje naklady (par sto czk) ak ti to vadi. U Hanaka su sikovni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biggus_Dykus Odesláno 13. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2019 Ahoj. Díky za návod. Zkusím to vysledovat a uvidím, jestli to je konstantní odchylka nebo se mění... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeli52 Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 Na to sledování jsou ideálni aplikace do telefonu, jednou denně člověk změří aktuální čas na hodinkách a v aplikaci potom vidí jak stabilní je odchylka, např.https://play.google.com/store/apps/details?id=net.hubalek.android.apps.atomic_clock_watch_accuracy_tool Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biggus_Dykus Odesláno 23. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2019 Díky za aplikaci. Zjistil jsem, že nemám moc času se pravidelně kouknout a sledovat odchylku. Ale na druhou stranu jsem zjistil, že mě nijak nerozčiluje, že hodinky jdou méně přesně než předchozí Quartz strojky... A to je fajn... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biggus_Dykus Odesláno 3. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2019 Tak díky tipů na aplikaci nyní vím, že se po měsíci zpožďují o cca 13 sekund. Jak jsem psal, mám je od prosince. Uvidíme, jestli se to bude časem zmenšovat nebo ne. Pak bych to asi řešil u prodejce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david28 Odesláno 23. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2019 mate pls nejake odporucanie na appku aj na ios ? uz to rok zapisujem do poznamok jak blbec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biggus_Dykus Odesláno 28. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2019 Já jedu pouze na Androidu. Bohužel. Ale já po cca 3 měsících sledování vidím, že odchylka je konstantní. Tzn. - 13.9 sec. Takže se chystám k Hanakovi do Brna, aby je v rámci záruky pošteloval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 29. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2019 No nevim jestli v ramci zaruky - je tam neco garantovano, COSC to neni ne? Pokud neni odchylka garantovana, tak pochybuju ze by to slo ze zaruky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 No nevim jestli v ramci zaruky - je tam neco garantovano, COSC to neni ne? Pokud neni odchylka garantovana, tak pochybuju ze by to slo ze zaruky.A proc by to neslo? Serizeni strojku je standardni vykon u AD v ramci zaruky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dann Odesláno 20. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2019 (upraveno) mate pls nejake odporucanie na appku aj na ios ? uz to rok zapisujem do poznamok jak blbecToolwatch - watch accuracy... Je zdarma. Upraveno 20. května 2019 uživatelem Dann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se